ΕΛΛΑΔΑ

Φωτεινή Αραμπατζή: «Έσπασε» στο βήμα της Βουλής για την Παρθένα Κουτμερίδου (vid)

Φωτεινή Αραμπατζή: «Έσπασε» στο βήμα της Βουλής για την Παρθένα Κουτμερίδου (vid)
Η βουλευτής Σερρών μίλησε στη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή για την δικηγόρο που χάθηκε από τον κορoνοϊό.
INTIME

Η Φωτεινή Αραμπατζή μίλησε για την 38χρονη δικηγόρο που χάθηκε από τον κορoνοϊό

Βουρκωμένη, εμφανίσθηκε στο βήμα της βουλής, η βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή, με αφορμή τον θάνατο της συντοπίτισσά της Παρθένα Κουτμερίδου.

Στη συζήτηση επί της τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών ηλικίας άνω των 60 ετών η κυρία Αραμπατζή ανέφερε: «Αν είχε κάνει το εμβόλιο, η συντοπίτισσά μου θα ήταν ζωντανή, θα χαιρόταν το μωράκι της. Πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε, για να σταματήσει ο θρήνος. Χρειάζεται υπευθυνότητα από όλους, από μας, από το ιατρικό προσωπικό, από την κοινωνία ολόκληρη. Πρέπει να σταματήσει η πανδημία να είναι αντικείμενο στείρας πολιτικής εκμετάλλευσης».

«Τη συμβούλευα να εμβολιαστεί» λέει ο γυναικολόγος της

Στις πληροφορίες που τον θέλουν να είχε συμβουλέψει την Παρθένα Κουτμερίδου να μην εμβολιαστεί, απάντησε σήμερα ο γυναικολόγος της. Ο ίδιος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ξεκαθάρισε αρχικά ότι «εγώ τη συμβούλεψα από την πρώτη στιγμή να κάνει το εμβόλιο και αυτή και ο σύζυγός της».

Παράλληλα, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι συμβουλεύει το ίδιο όλες τις γυναίκες και στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να την πείσει, καθώς δεν ήταν μόνο πελάτισσά του αλλά και φίλη του επί σειρά ετών. Μάλιστα, ο γιατρός τονίζει ότι ο σύζυγός της μαζί με την οικογένεια «την απέτρεψαν να μην εμβολιαστεί, πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού».

Σε ερώτηση πώς αντιδρούσε η γυναίκα στη συμβουλή του γιατρού, ο ίδιος απάντησε ότι έλεγε πως θα το κάνει μετά τον τοκετό, «γιατί φοβόταν».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του γυναικολόγου:

Η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, όταν νόσησε με κορονοϊό. Αρχικά εισήχθη στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Άγιο Λουκά. Οι γιατροί αν και κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στη ζωή και τη μητέρα. Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστήη είδηση ότι η Παρθένα Κουτμερίδου δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο δολοφονημένος στο βενζινάδικο στη Νίκαια, είχε πάρει χαρτιά από το κύκλωμα των πλαστών ταυτοτήτων

Παρθένα Κουτμερίδου: «Τη συμβούλευα να εμβολιαστεί» λέει ο γυναικολόγος της (vid)

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο