ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ, αυτό έχω πάντα στην τσάντα μου

Γιάννα Αγγελοπούλου
Η Γιάννα Αγγελοπούλου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση
ΕΡΤ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της μίλησε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου στην ΕΡΤ αποκαλύπτοντας μάλιστα και το αντικείμενο που πάντα κουβαλά μαζί της, το οποίο έδειξε και στην κάμερα της εκπομπής. Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι «έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ».

Όπως είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου αυτό που κουβαλάει πάντα μαζί της την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον άνδρα της. «Ο Θόδωρος μου είχε παραχωρήσει τη θέση του, είμαι βουλευτής τότε, και εκείνος στέκεται ως τζέντλεμαν πίσω» είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου περιγράφοντας τη φωτογραφία.

Μιλώντας για τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο, αναφέρθηκε σε έναν «αφανή ήρωα» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όταν κάποιος τον ρώτησε “τι σε τράβηξε στη Γιάννα”, απάντησε “η τόλμη της”, ότι θεωρούσε πως γίνονται όλα». Τον χαρακτήρισε, ακόμη: «Χαρισματικό, με τρομερή σκέψη».

«Δεν κρύβω την ηλικία μου. Λέω ότι είμαι 66 ετών και δεν το έχω αλλάξει ποτέ», είπε, επίσης, η Γιάννα Αγγελοπούλου τονίζοντας ότι την προοπτική του χρόνου την προσλαμβάνει κανείς διαφορετικά σε κάθε στιγμή της ζωής του. Η ίδια τόνισε ότι της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε: «έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ», προσθέτοντας: «Το να “κοπείς” γιατί κινδυνεύει η ζωή σου το καταλαβαίνω, αλλά για οποιονδήποτε άλλο λόγο, όχι».

Για την κόρη της Καρολίνα η Γιάννα Αγγελοπούλου, υπογράμμισε ως κύριο χαρακτηριστικό της το ότι «είναι απαιτητική σαν τη μαμά της», ενώ τόνισε πως είχε τις τύψεις που έχει κάθε εργαζόμενη μητέρα, δεδομένου ότι δεν μπορούσε να αφοσιωθεί όσο θα ήθελε.

Αποκαλύπτοντας στιγμές της οικογενειακής της ζωής από την παιδική της ηλικία, η Γιάννα Αγγελόπουλου είπε: «η μαμά μου ήθελε να είμαι καλή σε όλα, ενώ ο πατέρας μου ήταν ένα φτωχόπαιδο που κατάφερε να σπουδάσει με θυσίες». Για τον πατέρα της, δε, πρόσθεσε: «Μου έλεγε “δεν χρειάζομαι γιο, έχω το Γιαννιό μου”».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρθένα Κουτμερίδου: Η συγκίνηση για το μωρό που σώθηκε, ο φόβος και το τραγικό τέλος (vid)

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Αυτός είναι ο διοικητής που βρέθηκε με 320.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο 15χρονος που σκότωσε 4 ανήλικους σε σχολείο στο Μίσιγκαν