ΕΛΛΑΔΑ

Παρθένα Κουτμερίδου: Η συγκινητική αφιέρωση από τον αδερφό της που έτρεξε στον Μαραθώνιο

Παρθένα Κουτμερίδου
Ο αδερφός της Παρθένας Κουτμερίδου της είχε αφιερώσει τον αγώνα του στον Μαραθώνιο

Ο αδερφός της Παρθένας Κουτμερίδου της είχε αφιερώσει τον αγώνα του στον Μαραθώνιο

Τραγικές είναι οι ώρες για την οικογένεια της Παρθένας Κουτμερίδου της 38χρονης εγκύου από τις Σέρρες που πέθανε από κορονοϊό την Τετάρτη.

Όπως αποκαλύπτεται, μάλιστα, ο αδερφός της άτυχης 38χρονης της είχε αφιερώσει τον αγώνα του στον Μαραθώνιο της Αθήνας στις 14 Νοεμβρίου καθώς από τότε έδινε μάχη με τον κορονοϊό η Παρθένα Κουτμερίδου.

Ο Θεόδωρος Κουτμερίδης, μάλιστα, αρχικά ήθελε να αφιερώσει τον αγώνα του στην μητέρα τους, Ελπίδα, η οποία είχε φύγει από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού το 2013.

«Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και τελικά κατέληξα να τρέχω για την αδερφή μου και το νεογέννητό της που γεννήθηκε στη ΜΕΘ. Η αδερφή μου, Πάτι, δίνει τον πραγματικό μαραθώνιο στη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οπότε ο αγώνας αυτός είναι για εκείνη, την κόρη της και τη μητέρα της – τρεις μοναδικές γυναίκες στη ζωή μου» έγραφε στις 14 Νοεμβρίου ο αδερφός της Παρθένας Κουτμερίδου.

Παρθένα Κουτμερίδου: Η εξομολόγηση της φίλης της

«Ήξερα πως ήταν ανεμβολίαστη, δεν ξέρω γιατί όμως», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 η Νέλλυ Ευθυμίου, αναισθησιολόγος και φίλη της Παρθένας Κουτμερίδου.

«Φαινόταν αποφασισμένη να ακολουθήσει το δρόμο του μη εμβολιασμού, η άποψή μου είναι να είχε κακή πληροφόρηση», είπε αναφερόμενη σε συνάντηση που είχαν το καλοκαίρι.

Η Ν.Ευθυμίου τόνισε ότι, «τα εμβόλια mrna έχουν ελεγχθεί πρώτα για την ασφάλειά τους και μετά για την αποτελεσματικότητά τους».

Σχολίασε δε σε ερώτημα σχετικά με το γιατρό της 38χρονης ότι, είναι «σοβαρός επιστήμονας», εκφράζοντας την πεποίθηση ότι, «υπήρχε κουβέντα γιατί τον είχε ρωτήσει».

«Έχω υπόψη ασθενείς που χρησιμοποιούν τους γιατρούς τους ότι τους λένε να μην εμβολιαστούν», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Έλληνας από τη Νότια Αφρική το πρώτο κρούσμα – Εντοπίστηκε στην Κρήτη

Πλεύρης: Μόνο εμβολιασμένοι στα θεματικά πάρκα τα Χριστούγεννα, αλλαγές στο πιστοποιητικό νόσησης

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ, αυτό έχω πάντα στην τσάντα μου