ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Λαμία: Πέθανε από ανακοπή 14χρονη που νοσούσε από κορονοϊό

Νεκρή 14χρονη στο νοσοκοείο της Λαμίας
Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν την 14χρονη αλλά δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν στη ΜΕΘ
Intime News

Η άτυχη 14χρονη που νοσούσε από κορονοϊό δεν πρόλαβε να μπει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, αφού έπαθε ανακοπή -  Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος μιας 14χρονης από την Λαμία, η οποία διακομίσθηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου, με προκάδριο άλγος και ενώ νοσούσε από κορονοϊό, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορονοϊού και αποφάσισαν να κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Δυστυχώς όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, καθώς υπέστη απανωτές ανακοπές.

Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, αλλά δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν στη ΜΕΘ, αφού η 14χρονη «έσβησε» στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το αγγελούδι τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΝ Λαμίας

«Σήμερα 04/12/2021 στις 09:30 π.μ προσήλθε με ΕΚΑΒ, συνοδεία με την μητέρα του, κορίτσι 14 ετών με αναφερόμενη νόσο Covid 19 παρουσιάζοντας αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης. Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, νοσούσε από 29/11/2021 και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή κατ’ οίκον. Άμεσα βάση πρωτοκόλλου έγινε κλινικο-εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και τέθηκε διάγνωση οξέως στεφανιαίου συνδρόμου. Άμεσα έγινε προσπάθεια αντιμετώπισης της βαρύτατης κλινικής εικόνας με την συνδρομή ιατρών των Επειγόντων, Παιδιάτρων, ΜΣΝ, Αναισθησιολόγων, ΜΕΘ, με ταυτόχρονη επικοινωνία με το νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να σταθεροποιηθεί κλινικά και να διακομιστεί με ασφάλεια.

Δυστυχώς παρ’ όλες τις προσπάθειες το κορίτσι παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρά την παρατεταμένη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, κατέληξε στις 17:26 μ.μ.».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Σαρτζετάκη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Λαϊκού»

H νέα ταυτότητα στο κινητό μας: Βιβλιάριο υγείας, δίπλωμα οδήγησης, και ταυτοποίηση σε μία εφαρμογή

Λουκία Πιστιόλα: Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία (vid)