ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέρφια (vid)

Νέο Ηράκλειο νεκρά αδέρφια
Δύο σημειώματα εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο που βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια
INTIME NEWS

Τα χειρόγραφα σημειώματα των δύο νεκρών αδερφών από το Νέο Ηράκλειο και το περιεχόμενό τους έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, με τα δύο νεκρά αδέρφια, που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (7/12). Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, δίπλα στα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν δύο σημειώματα, στα οποία εξηγούσαν τους λόγους, για τους οποίους επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Όπως μεταδίδει το Mega, πρόκειται για δύο σημειώματα λίγων γραμμών, τα οποία θυμίζουν δήλωση του νόμου 105. Είναι πολύ επιγραμματικά και αναφέρουν συγκεκριμένα: «Εγώ (σσ: το όνομα) δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου» και έπειτα αναφέρουν το λόγο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει να κάνει με τη μητέρα τους, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες νωρίτερα. Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως δεν έχει εμπλακεί κανένας άλλος στον θάνατό τους.

Τα δύο σημειώματα βρέθηκαν στην τσέπη της ζακέτας που φορούσε ο 34χρονος.

Αυτός είναι ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός

Όπως προέκυψε από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τελικά ήταν η γυναίκα που πυροβόλησε τον αδερφό της με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμό από απόσταση, ως εκ τούτου δεν είναι αυτός που πυροβόλησε πρώτος.

Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο Newsbomb.gr σημείωσαν πως τα αδέρφια το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους από καρκίνο -γεγονός που ίσως δώσει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα.

Ο 34χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, ο αδελφός τους. Αρχικά εξετάστηκαν διάφορα σενάρια με το πιο πιθανό, όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές, να είναι πως ο αδερφός σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ανέτρεψαν το εν λόγω σενάριο καθώς σύμφωνα με αυτά, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν σοκαριστικό - Δεν ήξερα αν θα προλάβω να ξαναδώ τον γιο μου»

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό (vid)