ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Παρόμοιο τροχαίο με ίδια Ferrari ήρθε στη δημοσιότητα - Τα νέα στοιχεία Κούγια

τροχαίο μονογυιός
Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου.
INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τζώρτζης Μονογυιός: Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari 488 που κόστισε τη ζωή στον 45χρονου επιχειρηματία. Ένα βίντεο με ίδιο τύπο οχήματος να φεύγει με παραπλήσιο τρόπο από το οδόστρωμα ήρθε στη δημοσιότητα. Για αποκαλυπτικά στοιχεία έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας.

Το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό έχει συγκλονίσει τους πάντες. Τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα από το μοιραίο βράδυ έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ συγκινητική ήταν η προσπάθεια που κατέβαλε ο τραγουδιστής Stan, για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό της συζύγου του άτυχου 45χρονου. Η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζει ακόμα πως ο επιχειρηματίας έχει φύγει από τη ζωή.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα ερωτηματικά για το πολυτελές αυτοκίνητο που είχε παραλάβει μόλις πριν από λίγες στιγμές ο Τζώρτζης Μονογυιός και οδηγήθηκε μαζί του στον θάνατο. Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το όχημα αναμένεται να καταθέσει, ενώ οι Αρχές ερευνούν αν έγιναν νόμιμα όλες οι διαδικασίες για τον εκτελωνισμό του οχήματος κι αν υπήρχε κάποια πρότερη μηχανική βλάβη. Μάλιστα, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προβλήθηκε βίντεο με ένα αντίστοιχο όχημα της Ferrari, να φεύγει με παρόμοιο τρόπο από το οδόστρωμα αλλά να μην εκρήγνυται μετά την πρόσκρουση σε δέντρο.

Αλέξης Κούγιας: Έχω στοιχεία που πρέπει να ερευνήσει η Αστυνομία

Για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος το οποίο κόστισε τη ζωή του Τζώρτη Μονογυιού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος εξήγησε για το γιατί αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του εκλιπόντος με την πρώην σύντροφό του, ενώ αποκάλυψε πως διαθέτει στοιχεία τα οποία πρέπει πάση θυσία να ερευνήσει η ΕΛ.ΑΣ..

«Πρέπει να πω ότι η τοποθέτησή μου όσον αφορά τη δικαστική διένεξη, είχε ως αφορμή ότι παρουσιάστηκε η κυρία αυτή στην τηλεόραση και παρουσίασε ιδανικές τις σχέσεις της με τον αείμνηστο Μονογυιό. Κάτι που σόκαρε, γιατί ο Μονογυιός με επέλεξε επειδή δεν μπορούσε να επκοινωνήσει με το παιδί του και κάναμε ασφαλιστικά μέτρα για να δει το παιδί του. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας πω, έχω γνώσεις από την επαφή που είχα με τον αείμνηστο Μονογυιό ήταν πέραν του δικηγόρου. Αυτό με εμποδίζει να αποκαλύψω στοιχεία που έχω στα χέρια μου, τα οποία θα τα θέσω υπόψη των αρχών, πρέπει να τα θέσω υπόψη των αρχών. Θα τα διερευνήσουν αφού ερευνήσουν ενδελεχώς όλη την πορεία του αυτοκινήτου, αφού αποκαλυφθεί ποιος του το πούλησε, ποιος του το έφερε και το παρέδωσε, θα μιλήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες που τον συνόδευαν καθώς πήγαινε με πολύ μικρή ταχύτητα», ανέφερε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε:

«Δεν μου φαίνεται λογικό ότι έχασε τον έλεγχο. Είχε μικρή ταχύτητα, μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο και σε κολώνα ενδείξεων και με πολύ μικρή ταχύτητα πρόσκρουση σε δέντρο, μου κάνει εντύπωση η έκρηξη. Και δεν κάνει μόνο σε εμένα εντύπωση αλλά και σε πραγματογνώμονες συναδέλφους μου. Είναι εύλογα κάποια ερωτηματικά».

Σχετικά με το αυτοκίνητο, σχολίασε: «Το αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο για πίστες. Του επιτρέπεται να κυκλοφορεί στον δρόμο αλλά τα συστήματα οδικής ασφάλειας, τα συστήματα φρένων, όλα τα συστήματα που έχει... Η ΕΛ.ΑΣ. είναι υποχρεωμένη να ζητήσει πραγματογνώμονα. Είχα μια στενή σχέση με τον αείμνηστο Μονογυιό και γνωρίζω πράγματα που ίσως να μην γνωρίζει και το στενό του περιβάλλον, έχω στοιχεία που πρέπει να τα μάθει η ΕΛ.ΑΣ.».

Τέλος, αναφορικά με τις ομοιότητες με το τροχαίο του Mad Clip, ο κ. Κούγιας ξεκαθάρισε: «Επειδή δυο μέρες πριν ήρθε στο γραφείο μου ο παππούς του Mad Clip, ο κ. Αναστασόπουλος και μου ζήτησε να τον βοηθήσω και να βοηθήσουμε την αστυνομία να δούμε τι συνέβη στην υπόθεση αυτή κι αν νομίζω ως δικηγόρος ότι υπάρχει ευθύνη κάποιου να στραφούμε εναντίον τους. Αν δεν έχω στα χέρια μου στοιχεία και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας... Διαμένω 500μ. από εκεί, σε αυτή τη νησίδα έχουν συμβεί τουλάχιστον δέκα ανθρωποκτονίες από την έλλειψη προστατευτικών μπαρών. Ούτε ο δήμος, ούτε κανείς δεν έχει μεριμνήσει για να μπουν οι μπάρες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη δημοσιότητα το ΦΕΚ με την παράταση των μέτρων - Τι προβλέπεται από Δευτέρα (17/1)

Πιστοποιητικό νόσησης: Πώς εκδίδεται και τι αλλάζει σε PCR, rapid test και άδειες;

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Τρόμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Το ατύχημα που «πάγωσε» τον παραγωγό του Survivor