ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού: Εικόνες ντροπής στο σαλέ - Οι επισκέπτες μπαίνουν χωρίς πιστοποιητικά

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού: Εικόνες ντροπής στο σαλέ
Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού: Εικόνες ντροπής στο σαλέ

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο σαλέ του χιονοδρομικού στον Παρνασσό - Αποστάσεις ούτε για... δείγμα, ανύπαρκτοι έλεγχοι πιστοποιητικών και μάσκες μόνο στο... χέρι! 

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού, τη στιγμή που η χώρα μας μετράει δεκάδες χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού καθημερινά, παρατηρούνται για ακόμα μία ημέρα στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού.

Οι υπεύθυνοι του χώρου, ο οποίος άνοιξε πριν από περίπου ένα μήνα δεν φαίνεται να δίνουν καμία απολύτως σημασία στα υγειονομικά μέτρα και τους ελέγχους, καθώς τη θέση όλων αυτών έχουν πάρει η ασυδοσία και η ανευθυνότητα.

Το Newsbomb.gr, πιστό στο μαχητικό ρεπορτάζ, θέλησε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα και το αποτέλεσμα είναι... αποκαρδιωτικό.

Οι εικόνες είναι πραγματικά απερίγραπτες... Οι επισκέπτες δεν φορούν μάσκες πουθενά, οι αποστάσεις δεν τηρούνται σε κανένα χώρο, ενώ οι έλεγχοι για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Πολλοί πελάτες του σαλέ περνάνε μόνο με ένα νεύμα στον άνθρωπο που κάθεται στην πόρτα για να ελέγχει -υποτίθεται- τα πιστοποιητικά, ενώ στις λιγοστές περιπτώσεις που όντως γίνεται έλεγχος, δεν τσεκάρεται η ταυτοπροσωπία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν φτάσει τις προηγούμενες ημέρες στο Newsbomb.gr αρκετοί ήταν αυτοί που αφού πήγαν στο σαλέ του χιονοδρομικού του Παρνασσού, επιστρέφοντας στις εστίες τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραβάσεις δεν σταματούν στον εσωτερικό χώρο του σαλέ, καθώς λίγα μέτρα πιο έξω και συγκεκριμένα στο κλαμπ Dybbuk που λειτουργεί στο σημείο, υπάρχει μουσική στη διαπασών και ο ένας είναι... πάνω στον άλλον. Ότι συμβαίνει και στο «αδερφάκι» του στην Αθήνα δηλαδή.

Τη στιγμή που ο διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη είναι πιο εμφανής από ποτέ, τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας άνω των 60 ετών θα κληθούν από αύριο να πληρώσουν 100 ευρώ από το υστέρημά τους επειδή έκαναν το... έγκλημα να μην εμβολιαστούν, ορισμένοι επιχειρηματίες συνεχίζουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, σε έναν δικό τους κόσμο χωρίς μέτρα, κανόνες και λογική, κοροιδεύοντας την κυβέρνηση στα μούτρα.

Σημειώνεται ότι όπως είχε ανακοινωθεί πριν την έναρξη της λειτουργίας των συγκεκριμένων χώρων, «οι χώροι εστίασης / chalet των χιονοδρομικών κέντρων πρέπει να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για την εστίαση σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους αντίστοιχα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: Έρχεται νέα ισχυρή κακοκαιρία με παγετό και χιόνια ακόμα και στην Αττική

Θύελλα αντιδράσεων για την απέλαση του Τζόκοβιτς - «Επιστρέφουμε σε σκοτεινούς αιώνες»

Survivor Spoiler 16/1: Φεύγει και η Μυριέλλα; Οι ανακοινώσεις του Λιανού που θα αλλάξουν το παιχνίδι

Μεγάλο κύκλωμα πίσω απο τον βιασμό της 24χρονης - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της κοπέλας

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε για την υπόθεση της 24χρονης και αποκάλυψε ποιος διέρρευσε το δικό της βίντεο!