ΕΛΛΑΔΑ

«Κορονοπάρτι» με δεκάδες προσκεκλημένους σε υπόγεια αποθήκη στο Μετς - Λουκέτο σε κλαμπ στην Πάτρα

μετς κορονοπάρτι
Κορονοπάρτι στο Μετς.
PIXABAY

Δεκάδες άτομα παρευρέθηκαν στο πάρτι που οργανώθηκε σε υπόγεια αποθήκη στο Μετς

«Κορονοπάρτι» σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε υπόγεια αποθήκη παρουσία 200 περίπου ατόμων.

Ειδικότερα, το πάρτι ξεκίνησε στις δέκα το βράδυ και τελείωσε γύρω στις έξι το πρωί, όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι προσκεκλημένοι.

Μάλιστα, ο εν λόγω χώρος είχε διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο, με καναπέδες των έξι, των οχτώ και των δέκα ατόμων και άνω, οι οποίοι κοστολογούνταν εξακόσια, οχτακόσια και χίλια ευρώ αντίστοιχα, ενώ υπήρχαν σταντ των τεσσάρων ατόμων και open bar με τιμή πενήντα ευρώ το άτομο.

Προφανώς δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης και κάποιοι γόνοι γνωστής οικογένειας πρατηριούχων.

Οι σαμπάνιες διαδέχοντας η μία την άλλη και οι εκστασιασμένοι θαμώνες τραγούδαγαν τα ελληνικά σουξέ διάσημων ερμηνευτών ενώ από τις δυο τα ξημερώματα το κέφι εκτοξεύτηκε, ενώ τα φωτορυθμικά και οι φωτισμοί είχαν μεταμορφώσει την αποθήκη σε κανονικό club.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η προσεύλευση στο «κορονοπάρτι» ήταν τόσο μεγάλη, που η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ξεκίναγε από την Αρδηττού και έφτανε μέχρι το τέλος της Οδού Αναπαύσεως στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η υπόγεια αποθήκη.

Πάτρα: Λουκέτο για δύο μήνες σε γνωστό κλαμπ - Έκανε έφοδο η Αστυνομία

Βαριές καμπάνες έπεσαν στο γνωστό κλαμπ της Πάτρας που παραβίασε τα μέτρα για τον κορονοϊό. Αστυνομικοί έκαναν «ντου» χθες βράδυ στο νυχτερινό κατάστημα που έπαιζε μουσική, με παράλληλους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας. Ο υπεύθυνος του κλαμπ συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Όπως αναφέρει το tempo, στο μαγαζί μπαίνει λουκέτο για δύο μήνες αφού παραβίαζε τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών για τέταρτη φορά, ενώ διαπιστώθηκε πως μέσα βρίσκονταν 258 πελάτες με όριο τους 63.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αργυρούπολη: Αυτός είναι ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του – Χαροπαλεύει το θύμα

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Ο εισαγγελέας ψάχνει για κύκλωμα μαστροπείας

Καιρός: Νέα ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα - Χιόνια και στην Αττική - Αναλυτικοί χάρτες από την ΕΜΥ

Survivor Spoiler 16/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία – «Βόμβες» με απανωτές αποχωρήσεις