ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Στο μικροσκόπιο η μοιραία πορεία της Ferrari - Οι κάμερες θα δώσουν απαντήσεις

Τζώρτζης Μονογυιός
Στην Τροχαία Ελληνικού αναμένεται να καταθέσει ο Σέρβος ιδιόκτητης μάντρας στη Γερμάνια
Intime News

Με ταχύτητα περίπου 100 χλμ την ώρα κατέληξε η κόκκινη Ferrari του  Τζώρτζη Μονογυιού στο δέντρο, ενώ ερωτήματα παραμένουν για την ακαριαία ανάφλεξη του αυτοκινήτου 

Υπό το «μικροσκόπιο» των αξιωματικών της Τροχαίας Ελληνικού βρίσκεται το υλικό από τις κάμερες κτιρίου επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα, από όπου πέρασε η μοιραία Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, δευτερόλεπτα πριν χάσει τον έλεγχο και βρεθεί εκτός δρόμου.

Το υλικό από τις κάμερες δείχνει την κατεύθυνση προς τον δρόμο και έχει καταγράψει το όχημα τόσο πριν όσο και μετά την σύγκρουση του στο δέντρο. Ήδη από την αρχική ανάλυση, φαίνεται πως οι αξιωματικοί καταλήγουν στα πρώτα συμπεράσματα, τα οποία θα διαλευκάνουν την αιτία που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Η ταχύτητα της κόκκινης Ferrari

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας ο Τζώρτζης Μονογυιός τη στιγμή που βρισκόταν στην δεξιά στροφή, έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 90 χιλιομέτρων.

Ελάχιστα μέτρα πιο κάτω και ενώ η κόκκινη Ferrari είχε βγει στην ευθεία η ταχύτητα ανεβαίνει και αγγίζει τα 130 χιλιόμετρα. Κλάσματα του δευτερολέπτου όμως μετά, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και η Ferrari πλαγιολισθαίνει.

Πλέον το όχημα ήταν ανεξέλεγκτο με τον Τζώρτζη Μονογυιό να μην μπορεί να το επαναφέρει και να καταλήγει στο δέντρο με την ταχύτητα να υπολογίζεται στα 100 χιλιόμετρα.

Ερωτήματα για την ανάφλεξη της Ferrari

Από την πρώτη στιγμή αυτό που έχει προβληματίσει τους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού είναι το γεγονός ότι η Ferrari αμέσως μετά τη σύγκρουση παραδόθηκε στις φλόγες.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι η σύγκρουση σημειώθηκε από την πλευρά του ντεπόζιτου καυσίμων με την βενζίνη να πέφτει πάνω σε μέρη του οχήματος που είχαν υψηλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί η πυρκαγιά.

Από την πλευρά της οικογένειας του Τζώρτζη Μονογυιού αναμένεται να ανατεθεί σε ειδικό πραγματογνώμονα να διεξάγει και εκείνος ξεχωριστή δική του έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας πέρα από αυτόν που έχει διατεθεί από την Τροχαία.

«Με πολύ μικρή ταχύτητα πρόσκρουσης στο δέντρο μου κάνει εντύπωση η έκρηξη και δεν κάνει μόνο σε εμένα η έκρηξη κάνει και σε πραγματογνώμονες συνεργάτες μου που σημαίνει ότι πραγματικά είναι δικαιολογημένα κάποια ερωτηματικά» υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας.

Στην Τροχαία Ελληνικού αναμένεται να καταθέσει ο Σέρβος ιδιόκτητης μάντρας στη Γερμάνια από όπου πηρέ την πανάκριβή ελαφρώς μεταχειρισμένη Ferrari ο Τζώρτζης Μονογυιός, αλλά και η σύζυγος του η οποία βρίσκεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο και ήταν μεσα στο όχημα το βράδυ της μοιραίας σύγκρουσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αργυρούπολη: Αυτός είναι ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του – Χαροπαλεύει το θύμα

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Ο εισαγγελέας ψάχνει για κύκλωμα μαστροπείας

Καιρός: Νέα ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα - Χιόνια και στην Αττική - Αναλυτικοί χάρτες από την ΕΜΥ

Survivor Spoiler 16/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία – «Βόμβες» με απανωτές αποχωρήσεις