ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 24χρονης: Ο Γκιώνης απαντά στον Φιντιρίκο - «Εμπλέκονται παίκτες ριάλιτι και αθλητές» (vid)

Βιασμός 24χρονης: Ο Γκιώνης απαντά στον Φιντιρίκο - «Εμπλέκονται παίκτες ριάλιτι και αθλητές» (vid)
Τι απαντά στον επιχειρηματία ο Ηλίας Γκιώνης
Glomex

Βιασμός 24χρονης: Όσα καταγγέλλει ο Ηλίας Γκιώνης για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και η απάντησή του στη μήνυση του Δημήτρη Φιντιρίκου

Στο μικροσκόπιο των δικαστικών Αρχών μπαίνουν οι ανατριχιαστικές καταγγελίες για βιασμό 24χρονης σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή αυτές τις καταγγελίες αλλά και τη μήνυση του Δημήτρη Φιντιρίκου στον Ηλία Γκιώνη, ο ακτιβιστής μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε πως ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι και γνωστά ονόματα του αθλητισμού αλλά και παίκτες reality.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γκιώνης δήλωσε: «Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούσαν μέχρι και χθες το βράδυ κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι σίγουρος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους χώρους. Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και την πυγμαχία, άτομα που έγιναν διάσημα μέσα από τα reality, προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό».

Βιασμός 24χρονης: Η απάντηση του Ηλία Γκιώνη για τη μήνυση του Δημήτρη Φιντιρίκου

Ο γνωστός ακτιβιστής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για τη μήνυση που φέρεται να κατέθεσε ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος αλλά και την αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του.

«Εγώ ενημερώθηκα για αυτή τη μήνυση από τα μέσα. Δε μου έχει παραδοθεί ακόμη. Φαντάζομαι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αν και εφόσον λάβω κάποια έγγραφα θα ενημερώσω το κοινό. Εγώ δεν κρύβομαι. Προφανώς αφού το αυτόφωρο κρατάει δυο μέρες, φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αυτόφωρο. Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δε φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με μένα και τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική