ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του – Την Τρίτη η κηδεία του (vid)

Τζώρτζης Μονογυιός: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του – Την Τρίτη η κηδεία του
Τα νεότερα για την υγεία της συζύγου του
INTIME NEWS

Το μεσημέρι της Τρίτης στις 14.30 στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στη Μύκονο θα τελεστεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Βούλα.

Δυστυχώς αυτό το τελευταίο «αντίο» στον Τζώρτζη Μονογυιό δεν θα μπορέσει να του πει η σύζυγός του Αθηνά, καθώς νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο και δεν γνωρίζει ακόμα για τον θάνατό του, όπως έκανε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο «Πρωινό».

«Πιθανότατα θα είμαι εγώ ο συνήγορος της Αθηνάς. Η Αθηνά είναι πολύ άσχημα, έχει πολλαπλά κατάγματα σε ένα πολύ ευαίσθητο μέρος του ποδιού που είναι κοντά στον αστράγαλο. Είναι συνεχώς με ηρεμιστικά χάπια και δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα. Από όσο γνωρίζω, δεν έχει μάθει για την απώλεια του συζύγου της. Νομίζει ότι είναι στο Ασκληπιείο Βούλας» υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός για το πώς προκλήθηκε το δυστύχημα. «Ψάχνουμε αν υπήρχε βλάβη και σε τι οφείλετε η ανάφλεξη του πολυτελούς αυτοκινήτου», δήλωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του με καραμπίνα

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του