ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του
Σήμερα στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού - «Άγγελέ μου» το αντίο της μητέρας του
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Σήμερα στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού - «Άγγελέ μου» το αντίο της μητέρας του

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος την περασμένη Πέμπτη έχασε τη ζωή του μετά το τρομακτικό δυστύχημα που είχε με τη Ferrari που οδηγούσε όταν το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο στη Βούλα και μετά ανεφλέγη χωρίς, για την ώρα, να έχει διακριβωθεί για ποιο λόγο συνέβη αυτό.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία που θα τελεστεί στις 2:30 μετά το μεσημέρι στη Μύκονο, η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιου τον αποχαιρέτησε με ένα λιτό αλλά συγκινητικό μήνυμά της στο Facebook. «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια κοινή τους φωτογραφία.

Από την πλευρά της η αδερφή του άτυχου 46χρονου επιχειρηματία, Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση για τον θάνατό του αδερφού της έκανε λόγο για «μεγάλη θλίψη» της οικογένειας ζητώντας από όλους να σεβαστού τον πόνο τους ενώ παράλληλα μετέφερε την επιθυμία αντί στεφάνων να στηριχθεί το Γηροκομείο της Μητρόπολης Σύρου και Μυκόνου.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ. Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας» έγραψε η Κατερίνα Μονογυιού.

Τζώρτης Μονογυιός: Ενημερώθηκε η σύζυγός του

Εντωμεταξύ η σύζυγός του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία παραμένει νοσηλευόμενη σε σταθερή κατάσταση μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο τροχαίο που έχασε τη ζωή ο 46χρονος, φέρεται να ενημερώθηκε μόλις χθες, Δευτέρα, για το τραγικό γεγονός από συγγενείς της μετά από έντονο προβληματισμό και πάρα τις επιφυλάξεις των θεράποντων γιατρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Star η σύζυγος του Τζώρζη Μονογυιου ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να τον αποχαιρετήσει, κάτι που δεν της επέτρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με το Star, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σoρό του Τζώρτη Μονογυιού μιλούν για έναν βίαιο θάνατο.

Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος και κακώσεις στα οστά του προσώπου. Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος. Όπως συνηθίζεται οι ιατροδικαστές έχουν πάρει βιολογικό υλικό και περιμένουν και τον εργαστηριακό έλεγχο.

Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα

Την ίδια ώρα χθες, Δευτέρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο από τις κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, και στο οποίο καταγράφηκε η συγκλονιστική στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο του MEGA, το αυτοκίνητο χάνει την πορεία του ξαφνικά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο όχημα ανάμεσα. Από την εικόνα του τραγικού δυστυχήματος που έχουν καταγράψει οι κάμερες δεν φαίνεται να παρεμβαίνει ούτε πεζός ούτε κάποιο ζώο που να δικαιολογεί τον ελιγμό του οδηγού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα

MasterChef: Άφησε πίσω τη 14 ημερών κόρη του και κέρδισε το golden pin - Ενθουσιασμένος ο Ιωαννίδης