ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Survivor 5: Παίκτης συνελήφθη για ασέλγεια σε 16χρονη πριν μπει στο παιχνίδι

Θρίλερ στο Survivor 5: Παίκτης συνελήφθη για ασέλγεια σε 16χρονη πριν μπει στο παιχνίδι
Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ακόμα μία σοκαριστική είδηση.
Glomex

Η παραγωγή του Survivor γνώριζε για τη μήνυση και το περιστατικό πριν ο παίκτης μπει στο παιχνίδι;

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ακόμα μία σοκαριστική είδηση, με παίκτη του Survivor να παρενοχλεί ανήλικη και μάλιστα σε δημόσια θέα, πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Το αποτρόπαιο περιστατικό αποκαλύπτει σήμερα (19/1) η εφημερίδα Espresso. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, όλα έγιναν την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψει ο παίκτης στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης του Survivor συνελήφθη μετά από μήνυση σε βάρος του, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η ανήλικη, ενώ επέστρεφε από διασκέδαση, ο παίκτης που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι την άρπαξε από την κουκούλα στην κεντρική πλατεία της περιοχής και την εξανάγκασε να καθίσει σε παγκάκι όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Μάλιστα την προέτρεψε να την ακολουθήσει σπίτι του για «να της κάνει μασάζ», σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Espresso.

«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν», επιβεβαίωσε στην Espresso η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού που εκπροσωπεί την ανήλικη.

Μετά τη μήνυση, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του και μία μέρα μετά ο παίκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Μετά από αυτό το σοκαριστικό περιστατικό, προκύπτει ένα πολύ σοβαρό ερώτημα. Ο παίκτης είχε ενημερώσει την παραγωγή για μία τόσο σοβαρή υπόθεση; Και αν ναι, πώς επέτρεψε η παραγωγή την είσοδό του στο ριάλιτι, ενώ παρενόχλησε μία ανήλικη κοπέλα;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης: Λογικό να υπάρχει παράταση των μέτρων για μια εβδομάδα

Συγκλονίζει η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της: Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκούμπωνε το παντελόνι

Ντάφης στο Newsbomb.gr: «Έρχεται ψύχος διαρκείας - Ισχυρότερο από την Μήδεια το νέο κύμα»

Survivor: Οι γυναίκες των Διασήμων αποσυντόνισαν τους Μαχητές και τους τηλεθεατές με τα μαγιό τους