ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η 29χρονη που ξυλοκόπησε ο σύζυγός της είχε επιστρέψει από ξενώνα κακοποιημένων γυναικών

Πάτρα: Η 29χρονη που ξυλοκόπησε ο σύζυγός της είχε επιστρέψει από ξενώνα κακοποιημένων γυναικών
Πάτρα: Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις μετά την καταγγελία της 29χρονης για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της
Unsplash

Πάτρα: Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις μετά την καταγγελία της 29χρονης για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Με μήνυμα που έστειλε από το κινητό της τηλέφωνο στο «100» στην Αθήνα, καλώντας σε βοήθεια και δίνοντας την διεύθυνση της, κινητοποίησε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», τις Αρχές, τα ξημερώματα της Πέμπτης 29χρονη από την Πάτρα καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για κακοποίηση.

Στο σημείο, έσπευσαν αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας. Κατά την άφιξη τους, από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην Αγυιά άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια». Ζήτησαν να τους ανοίξουν, με τον 42χρονο σύζυγο να απαντά «φύγετε, όλα είναι καλά». Μετά την πίεση και την αποφασιστικότητα πως θα αναλάβουν άμεσα δράση ο άνδρας «υπέκυψε» και η πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα φοβισμένη και στον ίδιο χώρο το μόλις 18 μηνών παιδί τους(!).

Γονείς και παιδί μεταφέρθηκαν στο τμήμα, όπου η 29χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και συνελήφθη, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο φέρεται να απέδωσε την «έκρηξη» του στη συνεχή ζήλια και γκρίνια της γυναίκας του, υποστηρίζοντας πως δέχθηκε και εκείνος σωματική βία.

Για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας με δράστη τον ίδιο της τον άνδρα κάνει λόγο, κατά πληροφορίες της εφημερίδας στην κατάθεση της η 29χρονη, γεγονός που την οδήγησε να εγκαταλείψει μαζί με το παιδί της την οικογενειακή εστία και να φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες πριν από περίπου 15 ημέρες επέστρεψε στο σπίτι της.

Από την Αστυνομία παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, με πηγές ν’ αναφέρουν ότι δεν φέρει εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού. Χθες, Πέμπτη, ο 42χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών και αφέθηκε ελεύθερος. Σήμερα αναμένεται η εξ’ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας – Γιατί θα πέσει πολύ χιόνι

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα «πιεστικά» μηνύματα που έστελνε ο διοργανωτής του πάρτι στην 24χρονη