ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Η 17χρονη έχει ψυχολογικά προβλήματα», λέει ο δικηγόρος του ιερέα

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Η 17χρονη έχει ψυχολογικά προβλήματα», λέει ο δικηγόρος του ιερέα
Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της ανήλικης κοπέλας
Newsbomb.gr / Facebook

«Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει ψυχολογικά προβλήματα», δήλωσε ο δικηγόρος κατηγορούμενου ιερέα.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της ανήλικης κοπέλας που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κληρικού, με τον ιερέα να αρνείται όλες τις κατηγορίες και να ρίχνει το φταίξιμο στην ανήλικη.

«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος κατηγορούμενου ιερέα.

«Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν», συμπληρώνει. Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους.

«Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

Συγκλονίζει το κορίτσι - «Ό,τι γίνεται μεταξύ μας δεν θα το λες πουθενά»

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της ανήλικης κοπέλας που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κληρικού. «Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου και για τα ερωτικά», υποστήριξε η ανήλικη όπως προβλήθηκε στον Alpha.

«Ό,τι γίνεται μένει εδώ, για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου μου έλεγε», πρόσθεσε η ανήλικη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να έχτισε μία σχέση εμπιστοσύνης με το ανήλικο κορίτσι και της ζήτησε να του στείλει γυμνή της φωτογραφία με εκείνον να κάνει το ίδιο. Ο 37χρονος ιερέας, πατέρας τριών παιδιών, ήταν πνευματικός του κοριτσιού. Αυτό εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να βρίσκει ευκαιρία να είναι μόνος του μαζί του. Οι βιασμοί φέρονται να έλαβαν χώρα εντός του ιερού ναού.

Το τέλος της δράσης του ήρθε όταν κάποια στιγμή ήταν εμφανής η αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, με αποκορύφωμα μία ημέρα που λιποθύμησε όταν αντίκρισε τον ιερέα. Έτσι οι γονείς και συγγενείς του παιδιού άρχισαν να το ρωτούν τι συμβαίνει, γιατί είναι φοβισμένο, μέχρι που το κορίτσι μίλησε. Ήταν πια φανερό ότι το παιδί λιποθυμούσε από φόβο.

Στο μεταξύ, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρέθηκε στο σπίτι του 37χρονου ιερέα στον Άγιο Παντελεήμονα μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί εάν ο κατηγορούμενος είχε ασελγήσει και σε βάρος άλλων ανήλικων κοριτσιών.

Πατέρας ιερέα: Με πήρε τηλέφωνο κι έκλαιγε

«Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ με κλάματα, δεν ξέρω τι γίνεται καθόλου. Είμαι μέσα και δεν ξέρω τι να κάνω» ανέφερε ο πατέρας του ιερέα στον Alpha. «Τα μεγάλωσα μόνος μου τα παιδιά, τέσσερα αγόρια μια κόρη, με εγκατέλειψε η πρεσβυτέρα εδώ και 37 χρόνια λόγω σύναψης σχέσεως με τρίτο πρόσωπο, παντρεύτηκε, τη στεφάνωσα και πριν από 10 χρόνια πέθανε» πρόσθεσε.

«"Μπαμπά σώσε με, είμαι μέσα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει", μου είπε ο γιος μου», σημείωσε ο πατέρας του ιερέα συμπληρώνοντας πως ο ίδιος εξεπλάγην.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθήνα: Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους από εγκαύματα – Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Καιρός - Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για χιονοθύελλα - Πυκνά χιόνια και στην Αττική τη Δευτέρα

Επίθεση Χάκερς στη Βουλή: Έβαλαν στόχο email βουλευτών - Άγνωστο ακόμα το μέγεθος της διαρροής