ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στο «μικροσκόπιο» sms και κλήσεις από τον διοργανωτή του πάρτι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στο «μικροσκόπιο» sms και κλήσεις από τον διοργανωτή του πάρτι
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται οι συνομιλίες των εμπλεκόμενων το επίμαχο βράδυ.
INTIME

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη, θα αποκαλύψουν τις επόμενες ημέρες εάν μέσω του ποτού της οι κατηγορούμενοι της χορήγησαν οποιαδήποτε ουσία ή χάπι εξαιτίας των οποίων η ίδια κατέστη αδύνατο να αμυνθεί. Εξειδικευμένη ανάλυση δείγματος ούρων της 24χρονης γίνεται στην Ελβετία, για ανίχνευση αλκοόλ και νέων ναρκωτικών.

Περιμένω να επιβεβαιώσουν ένα αποτέλεσμα, το οποίο θεωρούμε βέβαιο. Πιστεύω ότι μετά την επιβεβαίωση αυτή, οι ένοχοι θα οδηγηθούν στην φυλακή” δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται οι συνομιλίες των εμπλεκόμενων το επίμαχο βράδυ. Η 24χρονη κατέθεσε λίστα με τα μηνύματα και τις κλήσεις που αντάλλαξε μαζί τους, επιβεβαιώνοντας, όλα όσα έχει από την πρώτη στιγμή καταθέσει.

Τα κινητά και των τριών εμπλεκόμενων, ανάμεσά τους και του 27χρονου που έχει καταγγελθεί ως βιαστής από την 24χρονη, βρίσκονται στα χέρια των διωκτικών αρχών, ενώ τη Δευτέρα θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος μαζί με τον εργοδότη της 24χρονης, βρέθηκαν δίπλα της από την πρώτη στιγμή, μετά το μοιραίο βράδυ.

Παράλληλη έρευνα είναι σε εξέλιξη για την δράση διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, που φαίνεται πως έχει απλώσει τα πλοκάμια του και σε άλλες χώρες.

Στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Την ίδια ώρα, στην ανακρίτρια βρίσκονται πλέον οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας, που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένονται και οι απαντήσεις από το εργαστήριο της Ελβετίας.

Στο μεταξύ, ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι προσήχθη για κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για κύκλωμα μαστροπείας. Σε κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας σε έφοδο στα σπίτια, όσων συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Ο 27χρονος κατηγορούμενος που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Τη Δευτέρα, αναμένεται να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού, την ώρα που είναι σε εξέλιξη και η εισαγγελική έρευνα για την ενδεχόμενη ύπαρξη διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου προσπαθούν να παγιδέψουν κοπέλες με τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, οδηγώντας τες να εκδίδονται σε πάρτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Ελπίδα»... κατεβαίνει προς τα κάτω: Χιονίζει τώρα στην Κηφισιά

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε εξέλιξη ο χιονιάς-Θα το στρώσει και στο Σύνταγμα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: «Παγωμένη» Κυριακή με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες

Βιασμός ανήλικης: Αναφορές και για τρίτα πρόσωπα που καλούσε ο ιερέας - Έρχεται κι άλλη καταγγελία