ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας
Συναγερμός στις αρχές μετά από έκρηξη σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας
Νίκος Χριστοφάκης

Συναγερμός στις αρχές μετά από έκρηξη σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Αναστάτωση και συναγερμό στις αρχές και τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας προκάλεσε έκρηξη σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα κοντά στους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η έκρηξη σημειώθηκε σε κτήριο στην λεωφόρο Συγγρού 3 ενώ όπως έγινε γνωστό τραυματίστηκε σοβαρά ένας 78χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Λαϊκό» έχοντας υποστεί εγκαύματα στα άνω και τα κάτω άκρα όπου έχει εισαχθεί επειγόντως στο χειρουργικό τμήμα.

όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ υπάρχουν πληροφορίες για έναν ελαφρά τραυματία ο οποίος διαμένει σε πολυκατοικία δίπλα από το κτήριο που σημειώθηκε η έκρηξη ενώ ή ΕΡΤ έκανε λόγο γιατρεις τραυματίες.

Ο επικεφαλής των δυνάμεων της πυροσβεστικής στο σημείο είπε στον ΣΚΑΪ ότι η έκρηξη σημειώθηκε στον α΄ ορόφο του κτηρίου για το οποίο είπε ότι ήταν υπό ανακαίνιση.

Λόγω της έκρηξης και της κινητοποίησης της Πυροσβεστικής η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Συγγρού.

Η δημοσιογράφος Ελένη Βαρβιτσιώτη δημοσιοποίησε, μάλιστα, την πρώτη εικόνα από το κτήριο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη.

Η έκρηξη έγινε αισθητή ακόμα και στα άνω Ιλίσια και το Καλαμάκι με χρήστες του Twitter να μιλούν για μια αίσθηση που τους δημιουργήθηκε σαν να γίνεται σεισμός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στο κτήριο στεγάζονται γραφεία εταιρείας με βιολογικά προϊόντα.

Από το ωστικό κύμα, μάλιστα, έχουν προκληθεί ζημιές και σε κτήρια που βρίσκονται απέναντι από το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη.

Μετά την έκρηξη ακολούθησε μεγάλη πυρκαγιά με δυνάμέις της πυροσβεστικής να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Για την ώρα παραμένει άγνωστη η αιτία της έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας.