ΕΛΛΑΔΑ

ΜΜΜ: Προβλήματα στα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ και τραμ - Ταλαιπωρία για τους πολίτες

ΜΜΜ: Προβλήματα στα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ και τραμ - Ταλαιπωρία για τους πολίτες
Προβλήματα σε 40 γραμμές λεωφορείων λόγω παγετού - Καθυστερήσεις στον ΗΣΑΠ
INTIME NEWS

Πώς λειτουργούν τα ΜΜΜ σήμερα - Ποιες γραμμές λεωφορείων παρουσιάζουν προβλήματα

Αντιμέτωποι με την ταλαιπωρία και τις καθυστερήσεις έρχονται οι πολίτες που χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς στην Αττική. Η κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό ωστόσο παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σττις λεωφορειακές γραμμές και τις γραμμές τρόλεϊ λόγω του έντονου παγετού στο οδικό δίκτυο.

Αναφορικά με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, η κυκλοφορία στη γραμμή 1 (Πειραιάς - Κηφισιά) έχει αποκατασταθεί, ωστόσο παρατηρούνται καθυστερήσεις λόγω βλαβών που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας και καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά. Οι συρμοί του μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

Στο δίκτυο του Τραμ, έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας- Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα- Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Όπως ενημέρωσαν, οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) έχουν προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση της λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλε, με στόχο τη ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, επί του παρόντος, σε λειτουργία βρίσκονται 240 λεωφορειακές γραμμές στις οποίες εποπτικά συνεργεία του ομίλου παρακολουθούν συνεχώς τη δυνατότητα ολικής/μερικής εκτέλεσης τους.

Προβλήματα εξακολουθούν να εντοπίζονται στην εκτέλεση δρομολογίων σε 40 λεωφορειακές γραμμές, λόγω έντονου παγετού στο οδικό δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oasa.gr ή να καλεί στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Διακοπή δρομολογίων στο Τραμ σήμερα και αύριο από τις 10 το βράδυ

Στο μεταξύ σήμερα Πέμπτη (27/1) και Παρασκευή (28/1) δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια του τραμ από τις 10:00 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας, λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ.

Οι εργασίες αφορούν σε αγωγό που διαπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «Ζέφυρος».

Θα προηγηθεί σταδιακή απόσυρση των συρμών από το δίκτυο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.