ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αντίστροφη μέτρηση για το «κλειδί» από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αντίστροφη μέτρηση για το «κλειδί» από τις τοξικολογικές εξετάσεις
Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην καταγγελία για βιασμό που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα
INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην καταγγελία για βιασμό που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα

Τις επόμενες ώρες σήμερα ή τη Δευτέρα περιμένουν οι αρχές τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα 401 ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που μπορούν να ανιχνεύσουν περισσότερες από 100 ουσίες αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση και θα δείξουν εάν η 24χρονη είχε ναρκωθεί από κάποια ουσία.

Οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τοξικολογικές εξετάσεις από ελληνικό εργαστήριο και σήμερα ή τη Δευτέρα το αργότερο, αναμένεται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που είχαν σταλεί στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης προκειμένου να υπάρξει ένα τελικό πόρισμα για το εάν και ποιες ουσίες ανιχνεύθηκαν στα ούρα της 24χρονης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου.

Τι κατέθεσε για το πάρτι ένας από τους καλεσμένους

Εντωμεταξύ την Πέμπτη στο γραφείο της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση της καταγγελίας για βιασμό βρέθηκε και κατέθεσε ένας καλεσμένος στο πάρτι εκείνη της νύχτας με τον δικήγορο του, Θάνο Καρατσιώλη, να υποστηρίζει ότι ο πελάτης του παρουσίασε μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της Γεωργίας Μπίκα.

«Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατσιώλης προσθέτοντας ότι ο πελάτης του έδωσε στοιχεία και για το πάρτι και την ατμόσφαιρα που υπήρχε. «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» τόνισε ο κ. Καρατσιώλης.

Όπως ειπε ο ίδιος τουλάχιστον ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι τον έχουν για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Κατά πληροφορίες πρόκειται για άτομα που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη και τα οποία φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς με σημαντικές διαφορές από την αφήγηση της Γεωργίας.

Πάντως, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Νέα κατάθεση καλεσμένου στη σουίτα - Πάνω από 17 άτομα στο πάρτι

Βιασμός 24χρονης: «Είδα ένα πλάσμα κακοποιημένο» - Τι κατέθεσε ο εργοδότης της Γεωργίας

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Τι έγινε στη σουίτα» – Σπάει τη σιωπή της καλεσμένη στο πάρτι