ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης»

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης»
Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

Πάτρα: Είναι μάνα που «τρώει» τα παιδιά της – Σε λίγο θα δίνουν ο ένας τον άλλον - Οι δηλώσεις του πρώην διοικητή της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτή της CSI Institute, Μανώλη Σφακιανάκη

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης μίλησε για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο, αποκαλύπτοντας νέα συνταρακτικά στοιχεία.

Ο αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κω και συγκεκριμένα στον Ekfrasi 97FM και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ηλεκτρονικά ίχνη της διαδρομής που διήνυσε η κεταμίνη μέχρι να φτάσει στα χέρια της φερόμενης ως δράστριας.

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές Αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους; Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν» λέει ο κ. Σφακιανάκης.

Όπως τόνισε ο κ. Σφακιανάκης, «τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητας, κάποιος τα "έφαγε". Ήταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό. Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete. Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν. Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον».

Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την έρευνα των Αστυνομικών Αρχών εντοπίστηκαν οκτώ κινητά τα οποία αναμένεται να ελεγχθούν εξονυχιστικά, όπως θα ελεγχθεί και η ηλεκτρονική της αλληλογραφία.

Όπως λέει ο κ. Σφακιανάκης, «σε ένα κινητό τηλέφωνο μπορείς να δεις επαφές, μετακινήσεις και δίνει ένα προφίλ. Στα οκτώ κινητά τηλέφωνα, θα γίνουν αντίστοιχα και οκτώ άρσεις απορρήτου. Τα τηλέφωνα θα μιλήσουν, το τάμπλετ δύσκολο να μιλήσει. Έτσι, θα μπορέσουν οι αρχές να βρουν σε ποιους μιλούσε και από πού παρέλαβε την ουσία που χορήγησε στην Τζωρτζίνα. Δεν μπορεί να ξέρει ότι είναι καταγεγραμμένη η διαδρομή της. Η υπόθεση είναι δεμένη. Άρση απορρήτου γίνεται έως και ένα χρόνο πίσω. Οι αρχές έχουν χρυσάφι στα χέρια τους».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ:

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Θα συλληφθούν άλλοι τρεις» - Νέα στοιχεία για τη σπιτονοικοκυρά (vid)

Σχετικές ειδήσεις