ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Ψάχνουν παντού τον Θύμιο - Έρευνες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο

Πύργος: Ψάχνουν παντού τον Θύμιο
«Να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του», λέει η αδερφή του

Συνεχίζονται οι έρευνες της 6ης ΕΜΑΚ σε χαλάσματα κτηρίων για τον εντοπισμό του 39χρονου Θύμιου Μπουγά που αγνοείται τις τελευταίες ημέρες στον Πύργο, μετά από συνεχείς επιθέσεις που δέχθηκε από ομάδα νεαρών.

Το πρωί της Τετάρτης (18/5), η 6η ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο ερευνών συνέχισε την αναζήτηση σε παλιά κτήρια και σημεία που συνήθιζε να κινείται και να μένει ο 39χρονος αγνοούμενος. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα για την ανεύρεση του 39χρονου.

Όταν είχε γίνει γνωστή η εξαφάνιση του 39χρονου, ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ, αλλά οι πρώτες έρευνες ήταν άκαρπες και σταμάτησαν. Χθες ζητήθηκε εκ νέου συνδρομή των διασωστών και σήμερα βρέθηκαν στο Επιτάλιο Ηλείας, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα, όπως μεταδίδει το pelop.

«Να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

Η αδερφή του, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» δήλωσε: «απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του». Η αδερφή του 39χρονου ζει και εργάζεται στον Πύργο και είναι εκείνη μάλιστα που μετά το τροχαίο που βίωσε ο αδερφός της, το 2008, τον έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

Μάλιστα, κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος τελικά δεν ήταν ο θύτης αλλά το θύμα αυτής της σοκαριστικής ιστορίας που τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Φως στο Τούνελ: Η εξαφάνιση του Θύμιου και το τρέιλερ της εκπομπής (vid)