ΕΛΛΑΔΑ

Το μοντέλο του GNTM που μήνυσε οδηγός ταξί στο Newsbomb.gr: «Έχασε τον έλεγχο - Ήρθε κατά πάνω μου»

Το μοντέλο του GNTM που μήνυσε οδηγός ταξί στο Newsbomb.gr: «Έχασε τον έλεγχο - Ήρθε κατά πάνω μου»
Φωτογραφία αρχείου / InTime News

Το νεαρό μοντέλο περιέγραψε το περιστατικό στο Newsbomb.gr, αναφέροντας πως όσα λέει ο οδηγός ταξί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα – Με μήνυση απαντά η ίδια

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος μοντέλου που έχει εμφανιστεί παλιότερα στο GNTM, οδηγός ταξί. Ο οδηγός κατηγορεί τη νεαρή πως ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok τα προσωπικά του δεδομένα χωρίς την έγκρισή του, διασύροντάς τον στον διαδίκτυο.

Ο δικηγόρος του μοντέλου μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων τόνισε: «Η εξυβριστική και προσβλητική συμπεριφορά έλαβε χώρα από μέρους του οδηγού ταξί και όχι από την εντολέα μου, περιστατικό για το οποίο μάλιστα κάλεσε την ίδια στιγμή την Άμεση Δράση (100)».

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το νεαρό μοντέλο το οποίο περιέγραψε το περιστατικό, τονίζοντας πως ο οδηγός «ξέφυγε», έχασε τον έλεγχο και ήρθε κατά πάνω της:

«Είναι μία διαδρομή που κάνω καθημερινά εδώ και χρόνια. Συνεχώς καλώ ταξί μέσω της εφαρμογής της εταιρείας. Μιλούσα με μία φίλη μου στο τηλέφωνο όμως από την αρχή κατάλαβα πως η συμπεριφορά του ήταν κάπως περίεργη και έκλεισα το τηλέφωνο. Από τον οδηγό ζήτησε να με αφήσει 50 μέτρα πριν τον τελικό προορισμό και εκείνος τότε ξεκίνησε να φωνάζει λέγοντας πως ''η εφαρμογή θα του πει τι να κάνει''», ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Στη συνέχεια η νεαρή ανέφερε πως ο οδηγός «ξέφυγε» όταν του ζήτησε να την περιμένει, ώστε αν θέλει να κερδίσει περισσότερα χρήματα, και πως έχασε τον έλεγχο βρίζοντάς την.

«Φτάσαμε σπίτι και πολύ ευγενικά τον ρώτησα αν θέλει να με περιμένει λίγο ώστε να μην χάσει την κούρσα και τα λεφτά ή αλλιώς θα καλούσα άλλο ταξί. Τότε άρχισε να φωνάζει και να βρίζει και του είπα πως αν δεν σταματήσει θα καλέσω το 100. Έχασε τον έλεγχο και ''ξέφυγε'' πετάχτηκε από το αμάξι και ήρθε κατά πάνω μου. Εγώ ήμουν στο αμάξι, όταν τον είδα φοβήθηκα άνοιξα την πόρτα και έτρεξα έξω. Όσα λέει είναι ψέματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κινήθηκε νομικά, αλλά αφού αποφάσισε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, το ίδιο έκανα και εγώ».

Η μήνυση του οδηγού ταξί

Στη μήνυση που κατέθεσε, ο οδηγός ταξί αναφέρει στην αρχή πως είναι 52 ετών και κατάγεται από την Αλβανία και ότι είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά και πως όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται, δουλεύει με ζήλο και ευσυνειδησία. Στη συνέχεια αναφέρει πως έμαθε για το βίντεο από τον ανιψιό του, ενώ περιγράφει την δική του πλευρά για το περιστατικό με την κοπέλα. Όπως δηλώνει:

«Στις 20 Απριλίου του 2022, δέχτηκα να αναλάβω μια διαδρομή μέσω της εφαρμογής (αναφέρει το όνομα) με την οποία συνεργάζομαι. Πιο συγκεκριμένα, το σήμα για την διαδρομή δόθηκε περί τις 20:27 μ.μ, και ως αφετηρία θα είχε την οδό Χίου στην Δάφνη Αττικής με προορισμό στον Άγιο Δημήτριο Αττικής –αορίστως-, χωρίς επιστροφή. Παρέλαβα την εγκαλούμενη από την ανωτέρω τοποθεσία και ξεκίνησα για την ως άνω περιγραφόμενη διαδρομή. Ενώ οδηγούσα, η εγκαλούμενη ξαφνικά μου έδωσε εντολή να στρίψω αριστερά, αν και η διαδρομή ήταν διαφορετική από αυτή που είχε δηλώσει η εγκαλούμενη μέσω της εφαρμογής και δεν πρέπει να παρεκκλίνουν οι οδηγοί για λόγους διαφάνειας και ασφάλειας των πελατών από την αρχική εντολή της εφαρμογής.

Μόλις φθάσαμε στον προορισμό, που τελικώς με κατηύθυνε η εγκαλουμένη, με έντονο και υπεροπτικό ύφος μου έδωσε εντολή να την περιμένω για να την επιστρέψω σπίτι της. Τότε, εγώ της απάντησα, πως: «ο προορισμός μας ήταν αλλού και δεν σου είπα κάτι όταν μου ζήτησες να αλλάξουμε προορισμό, όμως, τώρα δεν μπορώ να σε περιμένω γιατί πρέπει να το δηλώσεις στην εταιρεία μέσω την εφαρμογής ότι η διαδρομή θα είναι μετ’ επιστροφής... Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μην είμαι σωστός με την εταιρεία…Δεν μπορώ να σε περιμένω και να σε πάω σπίτι σου… Λυπάμαι».

Η εγκαλούμενη φάνηκε να μην δίνει σημασία στα λεγόμενά μου, καθόταν εντός του ταξί και μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο, αδιαφορώντας παντελώς για οτιδήποτε της έλεγα. Μετά από τρία λεπτά εξήλθε από το ταξί, χωρίς να κλείσει την πόρτα, αφήνοντάς την ορθάνοιχτη. Εγώ την θερμοπαρακάλεσα και της ζήτησα ευγενικά να κλείσει την πόρτα του οχήματός μου για να φύγω. Ανέφερα, δε, στην εγκαλούμενη ότι μόλις είχε τελειώσει η βάρδια μου και ότι ήμουν πάνω στο τιμόνι από τις 06:30 το πρωί και ήθελα να γυρίσω σπίτι μου για να ξεκουραστώ. Τότε, μπήκε μπροστά από το ταξί και άρχισε να ουρλιάζει, λέγοντάς μου, εξ’ όσων θυμάμαι, ότι: «Απαιτώ να μου πεις γιατί δεν με επιστρέφεις σπίτι μου, απαιτώ να μου πεις, δεν σου κλείνω την πόρτα αν δεν μου πεις…Πάτε καλά». Εγώ τότε της απάντησα «για ένα κομμάτι ψωμί που προσπαθώ να βγάλω γιατί μου το κάνεις αυτό;» Κοντολογίς, έκλεισα την πόρτα μόνος μου κι έφυγα μη θέλοντας να δώσω περεταίρω έκταση.

[….]. Στις 23.04.2022 ενημερώθηκε ο μικρός μου υιός από τον ανιψιό μου, ότι είδε σε ένα βίντεο στην εφαρμογή «ΤikToK» να απεικονίζομαι, να ακούγομαι να ομιλώ και να διακρίνονται και οι πινακίδες του επαγγελματικού μου οχήματος (ΤΑΞΙ) το οποίο έφερε ως τίτλο: […«Αυτός ‘’ο κύριος’’ μου επιτέθηκε…..Κάλεσα ΤΑΞΙ μέσω (αναφέρει το όνομα της εφαρμογής), με πήρε από το σπίτι μου με προορισμό απόστασης 2,3 km και επειδή του είπα να με αφήσει στο στενό αριστερά στα 50 μέτρα πριν, ξαφνικά άρχισε να βρίζει, κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να με κυνηγά. PSYCHOALERT και πως το πρόσωπο το οποίο δημοσίευσε το ως άνω βίντεο, εν αγνοία μου και άνευ συναινέσεώς μου, ονομάζεται (σ.σ αναφέρεται στο προφίλ της νεαρής στα social media).Ο ανιψιός μου έμεινε άναυδος όταν του εμφάνισε το συγκεκριμένο βίντεο η εφαρμογή Tik Tok, με αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, και αμέσως το απέστειλε στον μικρό μου υιό, ο οποίος έντρομος με ενημέρωσε και μου έδειξε το συγκεκριμένο βιντεοληπτικό υλικό! Αξίζει να αναφερθεί πως στις 20 Απριλίου του 2022, ότε έλαβε χώρα το ανωτέρω συμβάν, εκείνη την στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι με βιντεοσκοπούσε, ούτε καν το διανοήθηκα, δεν μου πέρασε -κυριολεκτικά– από το μυαλό. Επιπλέον, το ανωτέρω παράνομο βίντεο, άνευ ρητής η σιωπηρής συναινέσεώς μου, αναρτήθηκε και αναμεταδόθηκε».