ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση αναζήτησης για τον 36χρονο που χάθηκε στη Δίρφυ

Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση αναζήτησης για τον 36χρονο που χάθηκε στη Δίρφυ

Εύβοια: Με ελικόπτερο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 36χρονου

Άκαρπες παραμένουν για την ώρα οι έρευνες στην Εύβοια για τον εντοπισμό του 36χρονου περιπατητή τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο όρος Δίρφυς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε με την Πυροσβεστική ζητώντας βοήθεια καθώς, καθώς είπε ότι χάθηκε στο δάσος.

Μετά την ενημέρωση μέσω του 112 από τον 36χρόνο για να δώσει το στίγμα του το κινητό του έκλεισε με τους διασώστες να εντοπίζουν μόνο, περίπου στις 11 το βράδυ, το αυτοκίνητό του κοντά στο καταφύγιο από το οποίο είχε ξεκινήσει.

Στην επιχείρηση που συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή Λειρί της Εύβοιας συμμετέχουν 19 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ΗΣ ΕΜΑΚ και με την συνδρομή του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Εθελοντών και της ΕΛ.ΑΣ. ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tvstar.gr, κατά τη διάρκεια της νύχτας στο βουνό επικρατούσαν άνεμοι που έφταναν τα 11 μποφόρ, αστραπές και βροχή, συνθήκες που έθεταν σε κίνδυνο όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Αγωνία για τον αγνοούμενο στην Εύβοια -Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία