ΕΛΛΑΔΑ

Ελασσόνα: Εδώ έγινε το τροχαίο με θύμα το 10 μηνών βρέφος – Ήταν σε κάθισμα στη θέση του συνοδηγού

Ελασσόνα: Εδώ έγινε το τροχαίο με θύμα το 10 μηνών βρέφος – Ήταν σε κάθισμα στη θέση του συνοδηγού
Η μητέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.
thelarissapaper.gr

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε έξω από την Ελασσόνα την Πέμπτη - στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου - όπου ένα αγοράκι μόλις 10 μηνών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας έπειτα από την τραγική είδηση του θανάτου του μικρού βρέφους 10 μηνών, που έχασε τη ζωή του, το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου στο ύψος της λίμνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το thelarissapaper.gr το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη μητέρα του άτυχου παιδιού ενώ το βρέφος βρισκόταν σε παιδικό καθισματάκι στην θέση του συνοδηγού. Η μητέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.

Στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Εκεί του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να καταφέρουν να το κρατήσουν στη ζωή.

Σημειώνεται ότι η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δεν τραυματίστηκε. Ο πατέρας δεν ήταν εντός του αυτοκινήτου και ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το τραγικό συμβάν.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το βρέφος πέθανε δύο μέρες πριν από την βάπτιση του καθώς το Σάββατο το ζευγάρι ετοιμαζόταν να τελέσει το μυστήριο του γάμου αλλά και της βάπτισης του μικρού παιδιού τους.

Φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του χωριού κατευθύνονται στο σημείο προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι για το άτυχο βρέφος.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Ελασσόνα: Νεκρό βρέφος 10 μηνών σε τροχαίο

Αδιανόητη τραγωδία στην Ελασσόνα: Αντί για γάμο και βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία του παιδιού τους