ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επίσκεψη στις φυλακές από τη μητέρα και την αδερφή της (vid)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επίσκεψη στις φυλακές από τη μητέρα και την αδερφή της
Ένα ακόμη επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού δέχτηκε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου
Alpha

Η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου την επισκέφτηκαν στη φυλακή

Ένα ακόμη επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού δέχτηκε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

Την 33χρονη επισκέφτηκαν για ακόμη μία φορά η μητέρα και η αδερφή της, μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τους συγγενείς της να την εφοδιάσουν με νέα ρούχα.

Η πρώτη αντίδραση της Πισπιρίγκου μετά το εύρημα του φιαλιδίου με το αίμα της Τζωρτζίνας

Την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου προκάλεσε η είδηση για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο νοσοκομείο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας και το οποίο από χθες, Πέμπτη, βρίσκεται προς εξέταση σε εργαστήριο στην Αθήνα.

«Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν κάπου πεταμένο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Είναι δυνατόν;» ήταν η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως μεταφέρθηκε σε εκπομπή του Alpha.

Η προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, απέδωσε ευθύνες για αμέλεια σε γιατρούς και προσωπικό προσθέτοντας: «Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό.. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν! Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Άγνωστοι» μπήκαν στο σπίτι Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου