ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη για τον «θαυμαστή» της: «Έκαψε το αμάξι του συντρόφου μου και 8 ακόμη»

Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη για τον «θαυμαστή» της: «Έκαψε το αμάξι του συντρόφου μου και 8 ακόμη»
Instagram: annakorakaki

Άννα Κορακάκη: Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης μίλησε για όλα όσα έζησε τα τελευταία 5 χρόνια από τον εμμονικό «θαυμαστή» της, τονίζοντας πως παραλίγο να μην πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο γιατί φοβόταν για την οικογένειά της.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (19/5), ο «θαυμαστής» της Άννας Κορακάκη καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, με το δικαστήριο να μην του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό, ενώ δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια ο δράστης να επιστρέψει στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Ο 34χρονος είχε εμμονή με την «χρυσή» Ολυμπιονίκη του και την παρακολουθούσε επί σχεδόν πέντε χρόνια σε διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής και αθλητικής της ζωής, όπως στις προπονήσεις της στο σκοπευτήριο της Δράμας ή έξω από το σπίτι της στην ακριτική πόλη όπου εκείνος συχνά-πυκνά «έκοβε» βόλτες.

Μάλιστα τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου του 2021, ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «θαυμαστής» της φέρεται να πυρπόλησε με εύφλεκτο υγρό το σταθμευμένο αυτοκίνητο τού συντρόφου της, ενώ από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ ακόμη παρακείμενα τροχοφόρα οχήματα.

Η Άννα Κορακάκη μίλησε μέσω Skype στην Τατιάνα Στεφανίδου και περιέγραψε τα όσα σοκαριστικά έζησε τα τελευταία χρόνια από τον εμμονικό «θαυμαστή» της. Παράλληλα τόνισε με ποιον τρόπο την επηρέασε στις αθλητικές της επιδόσεις.

«Οι προσεγγίσεις του χαρακτηρίζονται ότι ήταν ενός θαυμαστή και δόξα τω Θεώ λαμβάνουμε πάρα πολλή αγάπη και θαυμασμό όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας και της επιτυχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και από τη διάρκεια και τις επιτυχίες που έχουμε επαναλάβει. Αυτό που διαφοροποιούσε τον συγκεκριμένο άντρα από τους υπόλοιπους ήταν η επιμονή του και η εμμονή του και παρ’ όλες τις εκκλήσεις τις δικές μου και του πατέρα μου να σταματήσει να μου στέλνει λουλούδια. Οι εκφράσεις θαυμασμού ήταν εκατοντάδες. Τον παρακαλούσαμε να σταματήσει και δεν το σταματούσε. Το χειρότερο όμως ήταν πια όταν αντιλήφθηκα ότι παρακολουθούσε την κάθε μου κίνηση. Το 2018 τον είδα να με παρακολουθεί μετά την προπόνηση…

Έβγαινα με φίλους και ήταν πάντα εκεί, λουλούδια έστελνε σε κάθε αφορμή, γενέθλια, γιορτές, πριν ή μετά από κάθε επιτυχία, Αγίου Βαλεντίνου. Ένα τραυματικό γεγονός ήταν όταν επιχείρησε να μπει μαζί με έναν φίλο του να μπουν στο διαμέρισμά μου, ήταν 25/12/2020. Χτυπούσε ο φίλος του την πόρτα για να του ανοίξω, ενώ εκείνος ήταν κρυμμένος μέσα στην πολυκατοικία. Είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα και είχε δώσει υπόσχεση ότι δεν θα με ξανά ενοχλήσει αλλά το έκανε ξανά.

Πριν μπω στο αεροπλάνο για το Τόκιο έκαψε το αυτοκίνητο του συντρόφου μου ολοσχερώς. Κάηκαν ακόμη 8 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα εκεί και σχεδόν ένα ολόκληρο κτίριο» περιέγραψε αρχικά η Άννα Κορακάκη.

«Είχα γίνει ιδιαίτερα φοβική, είχα συνέχεια τον φόβο ότι θα μου κάνει κακό. Αυτό εντάθηκε όταν πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, ασκούσε σωματική βία στην πρώην σύζυγό του. Όλα αυτά λένε πολλά για το ποιόν ενός ανθρώπου και με φόβισαν περισσότερο. Είχα γίνει πλήρως δυσλειτουργική, είχα σταματήσει να είμαι παραγωγική τόσο στην προσωπική και κοινωνική ζωή όσο και στην επαγγελματική. Όσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επειδή τότε έγινε ο εμπρησμός του αυτοκινήτου πραγματικά ήμουν με το ένα πόδι να μείνω στην Ελλάδα και να μη συμμετέχω στους αγώνες. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ελεύθερος και κινδύνευαν όλοι οι δικοί μου άνθρωποι» τόνισε η Χρυσή Ολυμπιονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε «θαυμαστής» της Κορακάκη που έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της