ΕΛΛΑΔΑ

Αδερφός Στάθη Ψάλτη για την εκταφή: Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου

Αδερφός Στάθη Ψάλτη: Είμαι χάλια με αυτή την ιστορία - Οι αιχμές για τη Χριστίνα Ψάλτη
Ο Στάθης Ψάλτης.
Φωτογραφία Αρχείου

Στάθης Ψάλτης: Νέο ξέσπασμα από τον αδερφό του αείμνηστου ηθοποιού για την εκταφή

O Γιάννης Ρώτας o αδελφός του εκλιπόντα Στάθη Ψάλτη, μίλησε στην τηλεόραση του OPEN σχετικά με την εκταφή του αδελφού του, αλλά και για και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με σχετικά με την Χριστίνα Ψάλτη

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που έκαναν, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου για αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο», είπε ο Γιάννης Ρώτας.

«Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό το σκηνικό;… Το τελευταίο διάστημα με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την κυρία Ψάλτη. Ας είναι καλά», συμπλήρωσε ο Γιάννης Ρώτας για την Χριστίνα Ψάλτη.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Ψάλτης: Εξοργισμένη η κόρη του με την «υπηρεσιακή» εκταφή – Τι απαντά ο δήμαρχος Ζωγράφου

Απίστευτο: Έγινε υπηρεσιακή εκταφή του Στάθη Ψάλτη!

Βαλάντης: Εκτός εαυτού με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη - «Ντροπή σου ρε, αντί να κάνετε ένα μνήμα»

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr