ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κοντά σε έξι νέες διώξεις η ΕΛ.ΑΣ. για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Πάτρα: Κοντά σε έξι νέες διώξεις η ΕΛ.ΑΣ. για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας
Τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Έτοιμη για έξι νέες διώξεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είναι οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης ανέφερε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι οι Αρχές για έξι νέες διώξεις και ότι οι καταθέσεις της κυρίας Τσιόλα και της κυρίας Τσάκωνα και τα πορίσματα Καρακούκη – Καλογρηά για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας είναι αυτά που περιμένουν.

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κυρίας Τσιόλα και της κυρίας Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Συμπληρωματικές διώξεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες» εξήγησε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι κρατούμενες της φωνάζουν «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ»