ΕΛΛΑΔΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: 26χρονος από την Κυψέλη που είχε εξαφανιστεί ο άντρας που έπεσε στο μετρό

Χαμόγελο του Παιδιού: 26χρονος από την Κυψέλη που είχε εξαφανιστεί ο άντρας που έπεσε στο μετρό

Ο 26χρονος ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη, ταυτοποιήθηκε ως ο άντρας που εγκλωβίστηκε στον συρμό του μετρό στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πρόκεται για τον 26χρονο Ελευθέριο Παπουτσή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη την Τρίτη (24/05). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» μόλις ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του ενεργοποίησε συναγερμό Missing Alert.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ο 26χρονος είναι ο άντρας που εγκλωβίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/05) στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τετάρτης (25/05) η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για άτομο εγκλωβισμένο κάτω από τον συρμό του μετρό.

Ο 26χρονος απεγκλωβίστηκε από τους Πυροσβέστες σε λιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Γ.Κ. Νίκαιας σοβαρά τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου και νοσηλεύεται.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Ο Παπουτσής Ελευθέριος ο οποίος αγνοούνταν από τις 24/05/2022 και για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε σήμερα 25/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες καθώς έπεσε στις γραμμές μπροστά στο συρμό σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ. Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε ότι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν ότι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά στον Παπουτσή Ελευθέριο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί και ευελπιστούμε η περιπέτειά τους σύντομα να έχει αίσιο τέλος».

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο μετρό Κορυδαλλού: Άνδρας έπεσε στις ράγες την ώρα που περνούσε ο συρμός