ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Η 21χρονη που κατήγγειλε βιασμό από πρώην παίχτη του Big Brother επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Ρόδος: Η 21χρονη που κατήγγειλε βιασμό από πρώην παίχτη του Big Brother επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Ρόδος: Το μόνο που θέλει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον βιασμό λέει ο δικηγόρος της 21χρονης
Unsplash

Ρόδος: Το μόνο που θέλει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον βιασμό λέει ο δικηγόρος της 21χρονης

Το ενδιαφέρον των βρετανικών μέσων ενημέρωσης έχει κεντρίσει η καταγγελία 21χρονης Βρετανίδας που οδήγησε σε σύλληψη για βιασμό πρώην παίχτη του Big Brother στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail o δικηγόρος της 21χρονης, η νεαρή κοπέλα μετά τον βιασμό που κατήγγειλε, έφτασε στο σημείο να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Όπως περιέγραψε ο Ιωάννης Κοκκινογένης, η 21χρονη μαζί με τις φίλες της είχαν πάει σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου όταν ο πρώην παίχτης του Big Brother με το πρόσχημα να μιλήσουν, παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σκοτεινό στενό όπου και καταγγέλλεται ότι τη βίασε.

«Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» πρόσθεσε ο δικηγόρος της νεαρής Βρετανίδας.

Η 21χρονη, σύμφωνα με τον κ. Κοκκινογένη, σπουδάζει αγγλική φιλολογία σε γνωστό πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας αλλά έχει καταγωγή από το Λονδίνο όπου ζει η οικογένειά της.

«Η πελάτης μου ήταν σε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος της εξεταστικής στο πανεπιστήμιό της. Το βράδυ της επίθεσης είχε πιει 2-3 ποτά. Είναι παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας και δεν έχει καμία χρηματική απαίτηση από τον κατηγορούμενο» πρόσθεσε ο δικηγόρος της Βρετανίδας και κατέληξε:

«Το μόνο που ζητάει για τον κατηγορούμενο είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού»

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, ανέφερε ότι «δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του πελάτη του. Υπήρξε συναίνεση των δύο. Τα κίνητρα της καταγγέλλουσας θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια».

Σχετικές ειδήσεις