ΕΛΛΑΔΑ

«Με βίαζε ο πατέρας μου και η μητέρα μου, μού έδινε ναρκωτικά» - Καταγγελία 22χρονης στις Σέρρες

«Με βίαζε ο πατέρας μου και η μητέρα μου, μού έδινε ναρκωτικά» - Καταγγελία 22χρονης στις Σέρρες
Σοκ προκαλεί όσα αναφέρει η 22χρονη για τη στάση της μητέρας της καθώς όπως λέει είχε καταλάβει τα πάντα αλλά δεν έκανε το παραμικρό

Γροθιά στο στομάχι όσα υποστηρίζει η κοπέλα στην καταγγελία της στην Αστυνομία

Τον εφιάλτη που ζούσε μέσα στην ίδια της την οικογένεια κατήγγειλε μια 22χρονη από τις Σέρρες στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το Diktyo tv στην καταγγελία της η κοπέλα περιγράφει πως ο πατέρας την πλησίασε για πρώτη φορά με σκοπό όπως της έλεγε να της μάθει να μιλάει, να ανοίγεται και να γίνει πιο κοινωνική.

Τον Αύγουστο του 2016, ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε πηγαίνοντας την σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο. Εκεί η κοπέλα καταθέτει πως έπιασε το χέρι της με σκοπό να της δείξει πώς να ικανοποιεί όπως της είπε τον εαυτό της, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν πολλές άλλες πράξεις.

Σοκ προκαλεί όσα αναφέρει η 22χρονη για τη στάση της μητέρας της καθώς όπως λέει είχε καταλάβει τα πάντα αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να την βοηθήσει και να την σώσει από την κατάσταση την οποία ζούσε. Η ίδια μάλιστα καταγγέλλει πως ο πατέρας της ικανοποιούσε πλέον τις ορέξεις του είτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την ίδια να μην μιλήσει καθόλου.

Το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από ένα ταξίδι των γονιών της στα Σκόπια και μετά από ομηρικούς καυγάδες που λάμβαναν χώρα στο σπίτι, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι λέγοντας του να πάρει μαζί του και την μεγάλη κόρη, εννοώντας πως έχει καταλάβει τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η διαβίωση με τον πατέρα της χαρακτηρίζεται από την νεαρή σήμερα κοπέλα ως βασανιστήριο καθώς καθημερινά της επέβαλε να κάνουν ερωτά και όποτε η ίδια αρνιόταν την χτυπούσε και την βίαζε.

Όπως υποστηρίζει πολλές φορές ο πατέρας της την υποχρέωσε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως ινδικής κάνναβης ώστε να ζαλίζεται και ίδιος να μπορεί να ικανοποιεί τις ορέξεις του πάνω της χωρίς η ίδια να αντιδρά.

Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει στους αστυνομικούς πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της , και αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία . η ίδια μετά από αυτή την εξέλιξη θύμωσε και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, νιώθοντας πόνο, θυμό και απελπισία.

Εκ τότε η νεαρή απευθύνθηκε και στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια , ενώ το μόνο που ζητά είναι η ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της η οποία δεν την προστάτευσε παρότι η ίδια θεωρεί ότι τα γνώριζε όλα αλλά δεν έκανε τίποτα.