ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή 6χρονου: «Αν πάω στη Νορβηγία θα συλληφθώ, δεν απαντάει στα τηλέφωνα ο πατέρας» (vid)

Αρπαγή 6χρονου: «Αν πάω στη Νορβηγία θα συλληφθώ, δεν απαντάει στα τηλέφωνα ο πατέρας»
Τι λέει η μητέρα του αγοριού
Mega

Ξεσπά η μητέρα του 6χρονου Ράινερ - Εξετάζει τις κινήσεις που μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα προκειμένου να επανενωθεί με τον γιο της

Την αγανάκτησή της για την εξέλιξη της υπόθεσης του μικρού Ράινερ, εξέφρασε η μητέρα του 6χρονου. «Αν πληρώσω εγώ κάποιον για να έρθει να πάρει το παιδί με μπράβο, πλαστό διαβατήριο, είναι αποδεκτό αυτό από τις ελληνικές Αρχές;», είπε μιλώντας στο Mega και συνέχισε, τονίζοντας πως η εκδοχή που έδωσε ο πατέρας σε νορβηγικά Μέσα Ενημέρωσης είναι τελείως διαφορετική από την πραγματικότητα.

«Είπε ότι χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε το παιδί, τον ρώτησαν αν θέλει να πάει με τον μπαμπά του σπίτι και το παιδί είπε ναι και έτσι το πήραν. Προφανώς δεν έγινε έτσι. Είναι καθαρά ένα ψέμα, αυτό φαίνεται από τις μαρτυρίες και το βαν» ανέφερε.

Η μητέρα του 6χρονου, η οποία αν εγκαταλείψει την Ελλάδα θα συλληφθεί καθώς υπάρχει εις βάρος της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης το οποίο εκδόθηκε από τα νορβηγικά δικαστήρια, καταγγέλλει ότι της έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα της επικοινωνίας με το παιδί της.

«Αν εγώ πάω στη Νορβηγία θα συλληφθώ γιατί με έχει κατηγορήσει για την απαγωγή του παιδιού. Δεν απαντάει στα τηλέφωνα (σ.σ. ο πρώην σύζυγός της), δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου μετά από όλο αυτό. Είναι απόλυτα επιθετικός. Σε όλες μου τις αγωγές ζητάω συνεπιμέλεια ενώ εκείνος στις δίκες του ζητούσε αποκλειστική επιμέλεια».

Η ίδια σημειώνει ότι η οικογένεια σχεδίαζε να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα, και η έλευση η δική της με το παιδί ήταν το πρώτο βήμα.

«Σχεδιάζαμε να έρθουμε μόνιμα. Υπήρχε δική του συναίνεση, υπάρχει και σε μήνυμα που λέει "ναι σου έδωσα το παιδί για να πας στην Ελλάδα". Το έχουμε καταθέσει στις Αρχές. Το παιδί ταξίδεψε με το κανονικό του διαβατήριο, αυτό που βγάλαμε μαζί με τον πατέρα του».

Η μητέρα του 6χρονου τόνισε ότι εξετάζει τις κινήσεις που μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα προκειμένου να επανενωθεί με τον γιο της. «Θα δω ποιες είναι οι νομικές κινήσεις που μπορώ να κάνω. Εγώ ήθελα να έχει και τους δύο γονείς αλλά η άλλη πλευρά θέλει να έχει μόνο τον πάτερα του», καταλήγει.

Σχετικές ειδήσεις