ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στην τελική ευθεία για τις απαντήσεις - Βρίσκουν κοινά ευρήματα και στα τρία παιδιά

Πάτρα: Στην τελική ευθεία για τις απαντήσεις - Βρίσκουν κοινά ευρήματα και στα τρία παιδιά
Intime News

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση θρίλερ της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τη βασική εικόνα από τα ευρήματα των εργαστηριακών αναλύσεων στα δείγματα οργάνων των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, έχουν ήδη σχηματίσει οι επιστήμονες.

Οι δύο μικρότερες αδελφές της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σύμφωνα με τις Αρχές δολοφονήθηκε, έχουν όπως και εκείνη, αλλοιώσεις στο ήπαρ και στους πνεύμονες που παραπέμπουν σε πνευμονικό οίδημα, ως αποτέλεσμα υποξίας, έλλειψης οξυγόνου δηλαδή σε εγκέφαλο και όργανα. Αυτό που μένει να βρεθεί είναι εάν η υποξία στις δύο άτυχες αδελφούλες προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο ή από φαρμακευτική ουσία. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι από την μέχρι τώρα ανάλυση, τουλάχιστον το αρχικό εύρημα του φλεβοκόμβου στην Ίριδα, καθίσταται «Αίολο». Δεν είναι αυτή η αιτία θανάτου του παιδιού. Το συγκεκριμένο ήταν και ένα από τα βασικά επιχειρήματα της υπερασπιστικής γραμμής της «μητέρας», που βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της.

Υπάρχει μία έντονη αίσθηση πως οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει και στις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών, κάτι που φαίνεται να συμπληρώνει το παζλ των δύο θανάτων. Τα αποτελέσματα αναμένονται στις αρχές του Ιουνίου και τότε οι ιατροδικαστές που ορίστηκαν από την Εισαγγελία, θα βρίσκονται στη θέση να παραδώσουν το πόρισμά τους.

Αν όλα καταλήξουν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας, θα ακολουθήσουν και οι σχετικές διώξεις.

Η τελική ευθεία για τις απαντήσεις γύρω από το πώς έχασαν την ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα, προκύπτει και από την κλήση για κατάθεση που έχουν δεχτεί από την Ασφάλεια δύο ιατροδικαστές. Τόσο η ιατροδικαστής Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα, που είχε διενεργήσει την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στην Μαλένα, όσο και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, που έκανε την νεκροτομή στην Ίριδα. Οι καταθέσεις τους κρίνονται ως εξαιρετικά κρίσιμες για τα τελικά συμπεράσματα που θα εξάγει η Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τσιόλα είναι η επιστήμονας που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις δικαστικές Αρχές της Πάτρας για πιθανή δολοφονία των παιδιών.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου μετά τις υπεκφυγές και ουσιαστικά την άρνηση του ζεύγους να παραδώσουν τα κλειδιά του σπιτιού της, περνούν στην αντεπίθεση, με την εκδίκαση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Σημείωμα της Τζωρτζίνας: «Μαμά είσαι κακιά»

Πάτρα: «Μπούκαραν» στο σπίτι της Πισπιρίγκου οι δικηγόροι των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα – Ιατροδικαστής Μπουζιάνης: Η Τζωρτζίνα πέθανε το πολύ 20 λεπτά αφού της χορηγήθηκε η κεταμίνη