ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στα άκρα Τόλης - Τζούλια

Ξανά στα άκρα Τόλης - Τζούλια
Τις επόμενες κινήσεις της προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία ακυρώνει τη συμβολαιογραφική πράξη ...

Τις επόμενες κινήσεις της προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία ακυρώνει τη συμβολαιογραφική πράξη εκούσιας αναγνώρισης της κόρης της Χαράς, από τον Τόλη Βοσκόπουλο σχεδιάζει η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Για το λόγο αυτό, χθες και αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης η πρώην σύζυγος του λαϊκού βάρδου τηλεφώνησε – σύμφωνα με πληροφορίες - στο γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ζητώντας του να αναλάβει την υπόθεση.

Το «ραντεβού» μεταξύ της Τζούλιας Παπαδημητρίου και του Αλέξη Κούγια ο οποίος χθες βρισκόταν στην επαρχία για επαγγελματικούς λόγους κλείστηκε για μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Επόμενο βήμα, πάντως -όπως όλα δείχνουν- είναι να εφεσιβάλλουν την απόφαση (7317/2010) του Πρωτοδικείου, το οποίο δέχθηκε ότι η εκούσια αναγνώριση πατρότητας είναι «προϊόν πλάνης» του Τόλη Βοσκόπουλου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο δεν τίθεται καν θέμα αλλαγής του επιθέτου της Χαράς από Βοσκοπούλου σε Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Άκυρη η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της κόρης του

Ροή Ειδήσεων