ΤΗ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΕ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 55χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του

Δολοφονία στο Κουκάκι
Δολοφονία στο Κουκάκι
Intimenews/Γιώργος Ζάχος

Δολοφονία στο Κουκάκι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 55χρονο - Τη μαχαίρωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον 55χρονο που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονο σύζυγό του στο Κουκάκι.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Κουκάκι: Τη σκότωσε με 2 μαχαιριές στον θώρακα - Η ιατροδικαστική εξέταση

Με 2 μαχαιριές σκότωσε ο κατηγορούμςνος τη σύζυγό του στο Κουκάκι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας που βρήκε τον θάνατο από το χέρι του συζύγου της στο σπίτι τους στο Κουκάκι, βρήκε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα.

Δολοφονία στο Κουκάκι: «Γύρισα σπίτι, είχε ετοιμάσει βαλίτσες και τη χτύπησα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, τα πρώτα λόγια που είπε ο συζυγοκτόνος για να δικαιολογήσει τη δολοφονία όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ... Γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… Και την χτύπησα...»

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος δράστης της δολοφονίας στο Κουκάκι μετά το άγριο έγκλημα με το μαχαίρι πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Κατά πληροφορίες, πριν να πέσει στο γκρεμό και να βρεθεί στο νερό όπου τον εντόπισαν αστυνομικοί που τον αναζητούσαν, ο 55χρονος είχε προσπαθήσει και να κόψει τις φλέβες στα χέρια του.

Ο 55χρονος ήταν αυτός που κάλεσε τον γιο του στο τηλέφωνο και του είπε «εγώ σκότωσα τη μητέρα σου», με τον 24χρονο να σπεύδει στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και να ειδοποιεί την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ.

Σχετικές ειδήσεις