ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip: Τι αναφέρει η έκθεση του πραγματογνώμονα της τροχαίας για το τραγικό δυστύχημα

Mad Clip: Τι αναφέρει η έκθεση του πραγματογνώμονα της τροχαίας για το τραγικό δυστύχημα
Ο πραγματογνώμονας της τροχαίας κατέγραψε τις συνθήκες του δυστυχήματος με θύμα τον Mad Clip
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο πραγματογνώμονας της τροχαίας κατέγραψε τις συνθήκες του δυστυχήματος με θύμα τον Mad Clip

Σε απώλεια ελέγχου του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε το μοιραίο βράδυ της 2ας Σεπτεμβρίου 2021 οφείλεται σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της τροχαίας το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip.

Σύμφωνα με όσα έφερε στη δημοσιότητα το Star στην έκθεσή του για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Mad Clip, ο ειδικός πραγματογνώμονας της τροχαίας αναφέρει ότι από τη μια ο τράπερ είχε αναπτύξει ταχύτητα 135 χλμ/ώρα και από την άλλη δεν προέκυψε ούτε κόντρα με άλλο όχημα ούτε και κατανάλωση αλκοόλ ή ουσιών.

Ο πραγματογνώμονας της τροχαίας ανέλυσε τα βίντεο που συγκέντρωσε και τις καταθέσεις του οδηγού και συνοδηγού του γκρι αυτοκινήτου που ακολουθούσε αυτό του Mad Clip για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε κάποια κόντρα που να οδήγησε στο δυστύχημα.

Παράλληλα στην έκθεση που παραδόθηκε στην τροχαία καταγράφεται ότι στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν λάδια ή νερά, τα ελαστικά του αυτοκινήτου του τράπερ ήταν λίγων μηνών, ενώ ο Mad Clip δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ούτε είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

«Είδε να χάνει το όχημα του, τρομοκρατείται και κάνει υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά και εκεί χάνει τον έλεγχο του οχήματος» εξήγησε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δε, «και ο ίδιος ο Θεός να ήταν μέσα στο σημείο αυτό δεν θα μπορούσε να επαναφέρει το όχημα στο οδόστρωμα».

Από την πλευρά του ο παππούς του Mad Clip επέμεινε ότι ο εγγονός του «δεν είχε πάρει τίποτα. Ήταν καθαρό το παιδί. Χάθηκε άδικα. Παιδεύτηκε τις νύχτες, τραγούδαγε και πήγαινε να βγάλει το μεροκάματο και χάθηκαν όλα»

Σχετικές ειδήσεις