ΕΛΛΑΔΑ

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι με θύμα έναν 18χρονο οδηγό - Μαρτυρία στο Newsbomb.gr

Το σημείο στο οποίο έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι
Το σημείο στο οποίο έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι
Newsbomb.gr/Νίκος Χριστοφάκης

Φρικτό τροχαίο στο Χαλάνδρι: Νεκρός ανασύρθηκε ένας 18χρονος οδηγός

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 18χρονος οδηγός, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με μεγάλη ταχύτητα.

Tο τροχαίο που σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε στην οδό Παπανικολή λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Χαλάνδρι.

Το αυτοκίνητο με τον νεαρής ηλικίας οδηγό είχε κατεύθυνση προς το Χαλάνδρι όταν για άγνωστο λόγο έφυγε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει στο προστατευτικό διάζωμα που υπάρχει στο σημείο και να καρφωθεί σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών με τον οδηγό του να εγκλωβίζεται και να χρειάζεται η συνδρομή οχτώ πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο στο συγκεκριμένο σήμείο.

«Θα σας πω την αιτία που συμβαίνουν αυτά γιατί μέσα σε δέκα ημέρες καταγράφεται το δεύτερο ατύχημα, δυστύχημα αυτό, στο σημείο. Εδώ και δύο χρόνια, σε εκείνη τη γωνία, όπου έπρεπε να υπήρχε φανάρι, δημιουργούνται τα προβλήματα διότι τα αυτοκίνητα κροσάρουν τη νύχτα μέσα και κατεβαίνουν τα άλλα αυτοκίνητα επί της Παλαιολόγου με μεγάλη ταχύτητα, χάνουν τον έλεγχο και συμβαίνει αυτό το πράγμα. Και χθες αυτό έγινε. Πριν από μερικές ημέρες, αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν εκεί σε ένα ατύχημα πάλι, έφυγε το ένα και έσπασε τέσσερα κολωνάκια, χτύπησε εδώ τον τοίχο που βλέπετε του σπιτιού, εάν υπήρχε πεζός θα τον σκότωνε».