ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Κοντούλης: Με τιμές ναυάρχου η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη (photos)

Γιάννης Κοντούλης: Με τιμές ναυάρχου η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη (photos)
Newsbomb: Νίκος Χριστοφάκης

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (24/6) μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Φωτογραφίες και βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6), για να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Κοντούλη ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 24 Ιουνίου.

Ο επί 11 χρόνια σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη πάλευε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και δυστυχώς έχασε τη μάχη, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Η κηδεία του έγινε με τιμές ναυάρχου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο της Γλυφάδας. Επιθυμία της οικογένειας ήταν να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς»

Στα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του συζύγου της η Δέσποινα Μοιραράκη είχε πει πως «ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί».