ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια

Σέρρες: Κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια
Tα παιδιά ήταν ημιλιπόθυμα λόγω της ζέστης.
Intime News / Φωτογραφία Αρχείου

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν στο κέντρο των Σερρών ένα ζευγάρι κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά τους στο αυτοκίνητο προκειμένου να πάει να φάει σουβλάκια

Tο βράδυ της Κυριακής και συγκεκριμένα γύρω στις 23.30 ένα ζευγάρι κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά τους που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα, μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε σουβλάκια στις Σέρρες.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 χρόνων γονείς τεσσάρων παιδιών ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών. Το ζεύγος νωρίτερα είχε πάει για μπάνιο σε κοντινές παραλίες και ετοιμάζονταν να γυρίσουν στην πατρίδα τους.

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια αλλά τα παιδιά δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και έσπασε το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.

Όταν ήρθαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόταν πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 4.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.