ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης στον Βόλο: Δεν είχε γρατζουνιές λέει η γιαγιά της

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης στον Βόλο: Δεν είχε γρατζουνιές λέει η γιαγιά της
Για τον θάνατο της 14χρονης στον Βόλο είναι σε εξέλιξη και εισαγγελική έρευνα
magnesianews.gr

Για τον θάνατο της 14χρονης στον Βόλο είναι σε εξέλιξη και εισαγγελική έρευνα

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της 14χρονης Ελένης από τον Βόλο η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης μετά από έξι μήνες νοσηλείας.

Οι συγγενείς που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο στις 4 Ιανουαρίου είπαν στους γιατρούς ότι η 14χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία από το θερμοσίφωνα που ήταν σε λειτουργία την ώρα που έκανε μπάνιο. Οι γιατροί ωστόσο, έκαναν λόγο για εισρόφηση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πως προκλήθηκαν.

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας πραγματοποιεί η αστυνομία με την εισαγγελία Βόλου να ζητά να διερευνηθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τραυματισμό της 14χρονης.

Τι λένε ο παππούς και η γιαγιά της 14χρονης

Ο παππούς της 14χρονης, ο οποίος μίλησε στο MEGA, είπε για την εγγονή του «πήγε να κάνει μπάνιο και γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Από ανακοπή μας είπαν… δεν ξέρω πολλά… είμαστε χάλια…».

«Την είδαμε μέσα στο νοσοκομείο, μας άκουγε που μιλάγαμε, δάκρυζαν τα μάτια της, δάκρυζαν… δεν μπορούσε να απαντήσει… ήταν σπασμένο το κρανίο της» πρόσθεσε ο παππούς της 14χρονης.

Από την πλευρά της η γιαγιά της κοπέλας που, επίσης, μίλησε στο MEGA διέψευσε τις πληροφορίες ότι έφερε γρατζουνιές και εκδορές. «Τίποτα. Το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές, ούτε τίποτα, ψέματα λένε όλοι. Εγώ έκατσα 20 ημέρες μαζί της, μέσα στο νοσοκομείο, ήταν 6 μήνες, 7 νομίζω» ανέφερε χαρακτηριστικά η γιαγιά της 14χρονης.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα παίξει και ο ιατρικός φάκελος της 14χρονης η οποία παρέμεινε για αρκετό καιρό – έξι μήνες - στο νοσοκομείο.

Σχετικές ειδήσεις