ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στα Χανιά: Το τελευταίο αντίο στον 23χρονο – Μάχη για τη ζωή της δίνει η σύντροφός του

Τροχαίο στα Χανιά: Το τελευταίο αντίο στον 23χρονο
Πώς έγινε η τραγωδία
cretapost

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τρίτης (5/7) τον 23χρονο που έφυγε από τη ζωή έπειτα από φρικτό τροχαίο στην Κρήτη

Θρήνος στην Κρήτη εξαιτίας του φριχτού τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Κίσσαμο Χανίων, στο οποίο χάθηκαν τόσο άδικα δύο νέοι, η 15χρονη Ελίσα και ο 23χρονος Νίκος.

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τρίτης (5/7) τον 23χρονο. Ένα 24ωρο μετά αναμένεται να τελεστεί η κηδεία της 15χρονης Ελίσας. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στην Κάντανο το πρωί της Τετάρτης.

Μάχη για την ζωή της δίνει η 23χρονη

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 23χρονη σύντροφος του άτυχου Νίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ίδια έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις με τους γιατρούς να προσπαθούν να την σταθεροποιήσουν.

Η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής στο δρόμο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο Χανίων. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά. Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.