ΕΛΛΑΔΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το τροχαίο με αγριογούρουνα – «Έφερα 3-4 τούμπες με το αγροτικό»

απόστολος γκλέτσος
Το τροχαίο του Γκλέτσου με τα αγριογούρουνα και οι λάθος χειρισμοί.
InTime / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το ζήτημα που έχει ανακύψει στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας με τα αγριογούρουνα και αποκάλυψε το τροχαίο ατύχημα που είχε ο ίδιος.

Με την ιδιότητα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για το πρόβλημα που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή με την εμφάνιση πληθώρας αγριογούρουνων.

Όπως εξήγησε είναι ένα πρόβλημα το οποίο «που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλο και πιο τραγικό. Έχουμε βιώσει και θανάτους ανθρώπων λόγω αγριογούρουνων». Μάλιστα, ο άλλοτε δήμαρχος Στυλίδας και γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε και την προσωπική του εμπειρία καθώς ο ίδιος είχε τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνα.

«Και εγώ ο ίδιος βίωσα μια τέτοια κατάσταση όταν οδηγούσα το αγροτικό μου, το οποίο ανατράπηκε γιατί βγήκαν μπροστά μου αγριογούρουνα. Όμως, η Πολιτεία πρέπει να το δει με τους κατάλληλους επιστήμονες, κτηνιάτρους κ.α. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποιες παγίδες ή μήπως να παραταθεί η κυνηγετική περίοδος για τα συγκεκριμένα ζώα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ειδικά όποιος οδηγεί μηχανή διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο κυρίως το βράδυ. Να προσέχουν όλοι οι οδηγοί, να έχουν χαμηλές ταχύτητες. Σκεφτείτε ότι βλέπουμε αγριογούρουνα ακόμη και στις πλατείες των χωριών. Στον Δήμο Στυλίδας έχουν γίνει περίπου 5-10 ατυχήματα. Εγώ ήμουν ένα από αυτά. Πετάχτηκαν 2-3 αγριογούρουνα, είχε βρέξει, δεν είχα καλά ελαστικά και έφερε τρεις- τέσσερις τούμπες το αγροτικό μου. Έκανα όλους τους λάθους χειρισμούς».