ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό 32χρονης

Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό 32χρονης
Pixabay

Ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μια 32χρονη γυναίκα στα Ανώγεια της Κρήτης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (8/8),ο 33χρονος κατηγορούμενος βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όπου κατευθύνθηκε στον εισαγγελέα για την καταγγελία βιασμού της 32χρονης.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την καταγγέλλουσα διαπίστωσε ενδείξεις για παρά φύση βιασμό, με το θύμα να βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές με τον σύντροφό της. Το πρωί της Δευτέρας (8/8), η ίδια κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές για το περιστατικό.

Το χρονικό του συμβάντος και η θέση του 33χρονου

Η γυναίκα με τον 54χρονο σύντροφο και την παρέα τους, κάθισαν μετά την εκδήλωση σε ταβέρνα της περιοχής. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και κάθισε στην ίδια παρέα και ο 33χρονος. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε, λόγω και του αλκοόλ, αδιαθεσία. Τότε ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Όταν την άφησε εκεί, οι γιατροί που την παρέλαβαν διαπίστωσαν κάποια πράγματα που τους έβαλαν σε υποψίες.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται, η 32χρονη δεν φορούσε εσώρουχο. Οι γιατροί ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για σεξουαλική πράξη, χωρίς να αποκλείεται και ο βιασμός. Οι γιατροί επίσης ειδοποίησαν και τον σύντροφο της γυναίκας. Ο 33χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη ενώ η 32χρονη από το Κέντρο Υγείας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 33χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί την σεξουαλική πράξη, υποστηρίζοντας ότι έγινε με την συναίνεση της κοπέλας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.