ΕΛΛΑΔΑ

Σύβοτα: Αυτή είναι η 62χρονη που έχασε τη ζωή της – «Δεν πέθανε από πνιγμό» ξεσπά ο γιος της

Σύβοτα: Αυτή είναι η 62χρονη που έχασε τη ζωή της – «Δεν πέθανε από πνιγμό» ξεσπά ο γιος της
Θλίψη στην Κομοτηνή για την 62χρονη που έχασε τη ζωή της ενώ έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα
STAR

Θλίψη στην Κομοτηνή για την 62χρονη που έχασε τη ζωή της ενώ έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα

Οργισμένος εμφανίστηκε ο γιος της άτυχης 62χρονης που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα το απόγευμα της Κυριακής ενώ έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο με τον χειριστή του σκάφους να έχει αφεθεί ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

«Mια χώρα που ζει από τον τουρισμό δε νοείται να ακούγεται από εδώ και από εκεί ότι σκοτώνονται άνθρωποι πάνω σε αλεξίπτωτα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να υπάρχει ένα απαγορευτικό κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη μετεωρολογική για μπουρίνι. Δεν είναι δυνατόν ο καθένας για να βγάλει το μεροκάματο να βγαίνει σε συνθήκες που υπάρχει πρόβλεψη ότι θα υπάρχει μπουρίνι και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν έχει σημασία ο πελάτης τι θα ζητήσει, ο επαγγελματίας είναι αυτός που θα ορίσει το τι είναι σωστό και τι όχι. Ο θάνατος της μητέρας μας δεν οφείλεται σε πνιγμό και αυτό νομίζω αρκεί προς το παρόν» είπε χαρακτηριστικά στο Star ο γιος της 62χρονης.

«Η γυναίκα ήταν περήφανη Θρακιώτισσα, περήφανη Αρμένισσα. Αυτό που πιο πολύ θα μας λείψει σε αυτήν είναι η αγάπη της» πρόσθεσε ο γιος της Τζένης Κασαπιάν όπως ήταν το όνομα της άτυχης 62χρονης. Φίλοι της που, επίσης, μίλησαν, στο Star, έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο δραστήριο, με αγάπη στον χορό και το θέατρο, προσθέτοντας ότι ήταν «η ψυχή της Κομοτηνής».

Σύβοτα: Από την πτώση ο θάνατος της 62χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής στην έκθεση του σημειώνει ότι ο θάνατος της 62χρονης στα Σύβοτα οφείλεται στην πτώση με τους συγγενείς της γυναίκας να ζητούν απαντήσεις για το αν τηρήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Από την πλευρά του το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας έχει συγκροτήσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα εξετάσουν τους ιμάντες του αλεξίπτωτου.

Σύβοτα: «Προσπάθησα να τη σώσω μέχρι τέλους», λέει ο χειριστής

Ο χειριστής του σκάφους, ο οποίος μίλησε στο Star, ισχυρίστηκε πως όλα συνέβησαν «μέσα σε ένα δευτερόλεπτο» προσθέτοντας ότι προσπάθησε μέχρι το τέλος να σώσει την 62χρονη.

«Μέχρι να φτάσει το αλεξίπτωτο από το σκάφος στα 30 μέτρα δεν είχε βάλει αέρα και έγινε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Την κυνηγούσα με το σκάφος, πήγαμε να πνιγούμε. Το σκάφος πήγε να το πάρει, από τύχη ζήσαμε. Έκανα ό,τι μπορούσα. Προσπαθούσα ασταμάτητα να τη σώσω μέχρι τέλους. Ήθελα μόνο να τη σώσω» είπε χαρακτηριστικά ο χειριστής του σκάφους.

Σχετικές ειδήσεις