ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση 23χρονης στο Αίγιο: Προσπάθησε δεύτερη φορά να βάλει τέλος στη ζωή της

Πτώση 23χρονης στο Αίγιο: Προσπάθησε δεύτερη φορά να βάλει τέλος στη ζωή της
Η 23χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει για δεύτερη φορά
UNSPLASH

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την 23χρονη που έπεσε από μπαλκόνι του 5ου ορόφου στο Αίγιο και σώθηκε από θαύμα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Αίγιο το μεσημέρι της Τρίτης 10 Αυγούστου, όταν μια 23χρονη έπεσε στο κενό από πολυκατοικία μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Οι δυο γυναίκες επισκέφθηκαν το διαμέρισμα της γιαγιάς της που θα μετακόμιζε η 23χρονη προκειμένου να ελέγξουν τις εργασίες ανακαίνισης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η νεαρή κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ευτυχώς η πτώση της κοπέλας ανακόπηκε καθώς έπεσε πάνω σε θάμνο, όμως μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Αιγίου και από εκεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου και διασωληνώθηκε.

Σημάδια απώλειας συνείδησης

Στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε ο πατέρας της 23χρονης, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καρό η κόρη του εμφάνιζε απώλεια συνείδησης, η οποία προήλθε μετά από έξοδό της σε παραλιακό μαγαζί στη Δυτική Αιγιαλεία. Μάλιστα έχει κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν την υπόθεση καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε, μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της».

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει για δεύτερη φορά

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news δεν είναι η πρώτη φορά που η 23χρονη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου, με τον ίδιο μάλιστα τρόπο, έπεσε από τον 4ο όροφο του σπιτιού της, θέλοντας να αυτοκτονήσει. Καίρια τότε ήταν η παρέμβαση των γονιών της οι οποίοι την απέτρεψαν πριν γίνει το μοιραίο.