ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσήνη: Τι υποστήριξε ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό – Τώρα ζητά συγγνώμη

Μεσσήνη: Τι υποστήριξε ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό – Τώρα ζητά συγγνώμη
Μεσσήνη: Να στηρίξει την πρώην σύζυγό του θέλει τώρα ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος της

Μεσσήνη: Να στηρίξει την πρώην σύζυγό του θέλει τώρα ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος της

Το Σάββατο θα απολογηθεί ο 50χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 49χρονης πρώην συζύγου του στη Μεσσήνη μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε την Πέμπτη (11/08) από τον ανακριτή.

Ο 50χρονος φέρεται να επικαλέστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του και γι’ αυτό της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό που προκάλεσε σοβαρό έγκαυμα στο δεξί μάτι της 49χρονης η οποία κινδυνεύει να χάσει την όρασή της.

«Προσπάθησα να της βάλω στο πρόσωπο το πανί με το υγρό. Αυτή αντιστάθηκε και άρχισε να με χτυπάει. Τότε εγώ νευρίασα και της πέταξα όλο το υγρό στο πρόσωπο» φέρεται, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, να είπε ο 49χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Οι ενέργειες του 50χρονου, πάντως, δείχνουν ότι είχε προσχεδιάσει την επίθεσή του τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/08) καθώς από τη μια είχε προμηθευτεί λίγες ημέρες νωρίτερα από σούπερ μάρκετ ένα τετράλιτρο μπιτόνι με υδροχλωρικό οξύ και από την άλλη είχε προγραμματίσει ταξίδι με φορτηγό για τη Γερμανία (σ.σ. ο δράστης είναι οδηγός φορτηγού) και έτσι η 49χρονη, που έμενε μαζί του, δεν παραξενεύτηκε όταν φεύγοντας για τη δουλειά της δεν τον είδε στο σπίτι.

«Ο εντολέας μου τώρα συνειδητοποίησε τι έγινε. Έχει μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε και θέλει να συμπαρασταθεί με κάθε μέσο στην παθούσα όσον αφορά την υγεία της» δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος του 50χρονου.

Αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι ότι το χέρι του δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό «όπλισαν» η ζήλεια, η εμμονή και οι αποτυχημένες προσπάθειες επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του.

Τα πρώτα λόγια της 49χρονης μετά την επίθεση

Η 49χρονη, μίλησε στον Alpha μετά το τραγικό συμβάν και τόνισε: «Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω».

Σχετικές ειδήσεις