ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Με 4 σφαίρες η δολοφονία του 80χρονου από τον πρώην γαμπρό του – Πού ψάχνουν τον δράστη

Άρτα: Με 4 σφαίρες η δολοφονία του 80χρονου από τον πρώην γαμπρό του – Πού ψάχνουν τον δράστη
Άρτα: Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του 29χρονου δράστη της δολοφονίας
epiruspost.gr

Άρτα: Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του 29χρονου δράστη της δολοφονίας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 29χρονου o οποίος την Πέμπτη (11/08) πυροβόλησε και σκότωσε με τέσσερις σφαίρες τον 80χρονο πεθερό του στο χωριό Αστροχώρι της Άρτας με πληροφορίες να αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του παιδιού που είχε αποκτήσει ο δράστης με την πρώην σύζυγό του και κόρη του άτυχου ηλικιωμένου.

Τις έρευνες των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση «οδηγεί» η εύρεση του αυτοκινήτου του 29χρονου και η μαρτυρία ενός βοσκού που φέρεται να τον συνάντησε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία.

Το αυτοκίνητο του 29χρονου εντοπίστηε στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας, αμέσως μετά τη δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι ενώ ο βοσκός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης του είπε οτι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost, ο οποίος ζούσε στο χωριό Μεσόπυργος της Άρτας, ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος είχε πάρει διαζύγιο με την 36χρονη η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου. Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή.

Στόχος του φαίνεται πώς ήταν η πρώην σύζυγός του την οποία δεν κατάφερε να πετύχει. Τα πυρά βρήκαν τον πατέρα της 36χρονης ο οποίος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Ο άνδρας διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις