ΕΛΛΑΔΑ

Γαύδος: Τα ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε γυναίκα το είχαν κάνει ξανά - «Τους είχα προειδοποιήσει»

Γαύδος: Τα ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε γυναίκα το είχαν κάνει ξανά - «Τους είχα προειδοποιήσει»
Pixabay

Γαύδος: Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δυο ροτβάιλερ είχαν επιτεθεί σε άνθρωπο, καθώς πριν από την 39χρονη γυναίκα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο, είχαν τραυματίσει και παραθεριστή αλλά και το δικό του κατοικίδιο.

Μια 39χρονη γυναίκα έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από δυο ροτβάιλερ, τα οποία της προκάλεσαν τραύματα στα πόδια και άλλα σημεία του σώματός της στη Γαύδο. Αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τα τραύματα ενώ έρχεται στο φως καταγγελία πως τα ίδια σκυλιά είχαν κάνει ανάλογη επίθεση και πριν από μερικούς μήνες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Κατσούρας με αναρτήσεις του στα social media γνωστοποίησε πως τα ίδια σκυλιά είχαν επιτεθεί στον ίδιο αλλά και στο κατοικίδιό του. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στις 17 Μαΐου ο ίδιος και το μικρό σκυλάκι που είχε μαζί του είχαν δεχθεί επίθεση η οποία ήταν εξαιρετικά άγρια. Μάλιστα, αναφέρει πως κινήθηκε νομικά με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Γαύδου να τον κοιτούν με… μισό μάτι.

«Τους προειδοποίησαμε! Τους είπα ότι τα σκυλιά θα ξανά δαγκώσουν και θα σκοτώσουν άνθρωπο! Προσπάθησαν να το αποκρύψουν και καθυστερούν τη διαδικασία τώρα όλοι αστυνομία εισαγγελείς οι πάντες! Τώρα πάρτε καράβι και φύγετε από τη Γαύδο και όσοι εμπλέκεστε από την Κρήτη, περάστε Αφρική!!! Ναι είναι τα ίδια σκυλιά που 17 Μαΐου παραλίγο να σκοτώσουν εμένα και τον Φλοκ, που παλεύαμε δύο ώρες να σώσουμε τη ζωή μας !!! Που το καταγγείλαμε παντού και αδιαφορούσαν οι πάντες και ο εισαγγελέας! Που απειλήθηκα επειδή έκανα μήνυση και οι κάτοικοι της γαύδου με κοιτούσαν με μισό μάτι! Περάστε Αφρική τώρα! Παρακαλώ κοινοποιήστε όλοι οι φίλοι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

Νωρίτερα, είχε αναφέρει πως «Τα ίδια σκυλιά με διαφορά τριών μηνών.σχεδον! Τους προειδοποιήσαμε και εγώ και η δικηγόρος μου όλους! Τους είπαμε πως ένας τέτοιος ανεύθυνος άνθρωπος, που την πρώτη φορά που με είδε μου είπε, "τα σκυλιά μου είναι καλά και για αυτό δεν σε φάγανε", κινούμενος μάλιστα απειλητικά εναντίον μου, δεν μπορεί να έχει τέτοια σκυλιά! Αστυνομία εισαγγελέα ακόμα και φιλοζωική Χανίων! Όλοι αυτοί όμως είχαν άλλη δουλειά! Να προσπαθήσουνε να προστατεύσουν το κάθαρμα της γαύδου να μη φάει τη μήνυση και να μη βγει η υπόθεση προς τα έξω!!! Ειδοποίησα site να προλάβω το κακό αλλά πολλά δεν ενδιαφέρθηκαν προφανώς μιλημένα, πριν τρεις μέρες άρχισε μέσω του Έβρου news το θέμα να δημοσιοποιείται αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να προλάβω το κακό! Ήταν θέμα ημερών όπως το έλεγα πάντα! Έτσι παραλίγο να ξεσκίζουν μία κοπέλα 39 χρονών χθες!!!!».