ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσήνη - Επίθεση με καυστικό υγρό: «Καμιά γυναίκα να μην ζήσει κάτι τέτοιο» λέει η 49χρονη

Σοκαρισμένη παραμένει δύο 24ωρα μετά την επίθεση με καυστικό υγρό η 49χρονη μητέρα στη Μεσσήνη.
Το θύμα δεν κάνει δεκτή την συγγνώμη του κατηγορουμένου
ANT1

Σοκαρισμένη παραμένει δύο 24ωρα μετά την επίθεση με καυστικό υγρό η 49χρονη μητέρα στη Μεσσήνη.

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού, η 49χρονη η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της

Η γυναίκα, μιλώντας στον ANT1, περιέγραψε τη στιγμή που ο άγνωστος τότε άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της επιτέθηκε πισώπλατα, φράζοντας το στόμα και την μύτη της με ένα πανί ποτισμένο με υδροχλωρικό οξύ: «Είμαι ακόμη σοκαρισμένη από το όλο σκηνικό. Το αίσθημα της επιβίωσης, να κατορθώσω να γλιτώσω, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα ποιος ήταν, ότι έπρεπε να γλιτώσω», περιγράφει η 49χρονη και συμπληρώνει:

«Δεν κατονόμασα εγώ τον πρώην σύζυγό μου. Δεν είπα ότι "αυτός είναι ο υπεύθυνος". Εγώ είπα αυτούς που γνώριζαν την ώρα που θα ξεκινούσα δουλειά και που δούλευα. Αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Έκανε τις έρευνες της και αποφάνθηκε ότι ήταν αυτός ο δράστης», πρόσθεσε.

Η γυναίκα αναφέρεται και στη στιγμή που έμαθε πως ο δράστης της επίθεσης που δέχτηκε ήταν ο πρώην σύζυγός της. «Σοκαρίστηκα, είναι λογικό. Να σας πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Παλιά είχαμε κάποιες διαφορές, καυγάδες, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Δεν είχε δείξει κάτι, ήταν πολύ ήρεμος».

Το θύμα δεν κάνει δεκτή την συγγνώμη του κατηγορουμένου και θεωρεί την μεταμέλεια του δράστη προσχηματική, καθώς -σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η 49χρονη από τις Αρχές- ο πρώην σύζυγός της φέρεται να είχε προσχεδιάσει την πράξη του.

«Όχι, δεν δέχομαι την συγγνώμη του, γιατί δεν μπορώ να την δεχτώ την συγγνώμη του. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Εγώ αυτήν τη στιγμή κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου, κινδυνεύω να μην μπορώ να ξαναδουλέψω. Δεν έχω άλλους πόρους, μόνο την δουλειά μου είχα».

Κληθείσα να σχολιάσει την πρόταση του πρώην συζύγου της να την στηρίξει οικονομικά, η 49χρονη απάντησε: «Όχι, ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω. Ο ίδιος με κατηγορεί ότι του χρωστάω χρήματα, το οποίο δεν ισχύει. Δεν χρωστάω κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο».

«Καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο, γιατί έχω και εγώ κορίτσια, να μην ζήσει κάτι τέτοιο, να μην το περάσει ποτέ στην ζωή του. Ποτέ…», κατέληξε η γυναίκα.