ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Άρτα: Ο καβγάς του πρώην ζευγαριού που οδήγησε στον θάνατο του 75χρονου

Έγκλημα στην Άρτα: Ο καβγάς του πρώην ζευγαριού που οδήγησε στον θάνατο του 75χρονου
Ο διάλογος ανάμεσα στον 29χρονο και την πρώην σύζυγό του είχε τραγικά αποτελέσματα
epiruspost.gr

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 75χρονου άνδρα που έπεσε νεκρός από τον πρώην σύζυγο της κόρης του, στην Άρτα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 75χρονου άνδρα που έπεσε νεκρός από τον πρώην σύζυγο της κόρης του.

0 29χρονης με την πρώην σύζυγό του είχαν χωρίσει συναινετικά, όντας παντρεμένοι για δύο χρόνια. Ο δράστης είχε συμφωνήσει να βλέπει το παιδί του κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με τον όρο να μην είναι παρών ο πρώην πεθερός του στις παραδόσεις των παιδιών σε αυτόν. Μέσα στη συμφωνία συγκαταλεγόταν επίσης να βλέπει τον γιό τους είτε σε δωμάτιο του σπιτιού είτε στην αυλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star, ο 29χρονος επισκέφθηκε το σπίτι της πρώην συζύγου του χωρίς να έχει ενημερώσει για την ώρα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανάμεσά τους έντονος καβγάς. Ο δράστης ζήτησε να δει το παιδί και εκείνη τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν ειδοποίησε ότι θα ερχόταν. Τότε εκείνος αντέδρασε και ξεκίνησε ανάμεσα τους καβγάς με αποτέλεσμα να βγει έξω ο πατέρας της πρώην συζύγου.

Όσα είναι γνωστά μετά από εκείνη την στιγμή είναι ότι ο 29χρονος πήγε στο αμάξι του, πήρε το όπλο του και πυροβόλησε πέντε φορές με τις δύο να βρίσκουν πάνω στον άτυχο ηλικιωμένο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει, είναι ο λόγος που είχε μαζί του όπλο ενώ πήγαινε να δει το παιδί του.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταθέσεις του 29χρονου με την πρώην σύζυγό του διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, με τη γυναίκα να υποστηρίζει ότι ήθελε να σκοτώσει και εκείνη και τον δράστη να το αρνείται.